Fännid: me ei soovi, et Darth Vaderist saaks Mikihiir

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Star Warsi» tegelasteks riietunud fännid. Foto on illustratiivne.
«Star Warsi» tegelasteks riietunud fännid. Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

«Star Wars» filmisarja fännid on šokeeritud uudisest, et Disney kompanii ostab ära produktsioonifirma Lucasfilm ning koos sellega ka õiguse teha uusi «Star Wars» filme.

See tehing sai sotsiaalmeedias laialdast vastukaja, edastab NBC News.

Twitteris pakuti uue «Star Wars» filmi tunnusmeloodiaks näiteks «When You wish upon a Death Star», mis on kohandus filmi «Pinocchio» tunnusmeloodiast. Samas oli ka viide «Star Wars» kosmosealusele Surmatäht.

Darth Vaderist sai sotsiaalmeedias Duck Vader ning printsess Leiast soovitati teha film koos seitsme ewokiga, mis on viide «Lumivalgekesele ja seitsmele pöialpoisile».

«Star Wars» seitsmes film peaks valmima 2015. aastal.

Filmisarja «isa» George Lucas ei paljastanud, kas uus film on otsene jätk kuuendale episoodile, mis on 1983. aastal valminud «Return of Jedi».

Paljud fännid soovisid, et Jedi tagasitulemine saaks õnneliku lõpu.

Lucas sõnas, et ta tegeleb uue filmitriloogia käsikirjadega, kuid ei osanud veel öelda, milliseid senituntud tegelasi seal näha on.

«Olen varem öelnud, et ei tee enam «Star Wars» filme. See ei tähenda, et ma ei anna oma üleandeid üle Kathy Kennedyle,» lausus Lucas.

Kennedy on Lucasfilmi teine tegevjuht.

Kennedy sõnul on uue projekti üheks eesmärgiks kaitsta vanu tegelasi.

Sotsiaalmeedias edastasid «Star Wars» filmide fännid pilte, milles Darth Vader oli saanud Mikihiire kõrvad ning  printsess Leiast oli saanud Disney printsess.

«See on lausa häbi, me ei soovi, et Darth Vader kaotaks oma karakteri ning temast saaks Mikihiire koopia,» kirjutati.

Samas Han Solo rollis ei soovita näha mitte kedagi peale Harrison Fordi, kes 2015. aastal on aga juba 73-aastane.

Lucasi viimased kolm «Star Wars» filmi ei saanud just eriti kiita. Selle tõttu loodetakse, et Disney stuudio tehtavad uued filmid parandavad selle filmisarja mainet.

«Disney maksis George Lucasele neli miljardit, et ta ei teeks enam ühtegi «Star Wars» filmi,» kirjutas Twitteris David Lettermani show stsenarist Justin Stangel.

George Lucas ja Disney Co. juht Robert Iger allkirjastasid eile lepingu, milles seisab, et Disney ostab Lucasfilmi 4, 05 miljardi dollari eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles