Kes kaheksast mehest on Prantsuse endise justiitsministri lapse isa?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rachida Dati
Rachida Dati Foto: SCANPIX

Prantsusmaal on hakatud spekuleerima, kes on endise justiitsministri Rachida Dati lapse isa.

47-aastasel naisel oli lapse saamise ajal kaheksa kallimat, edastab Daily Mail.

Esmalt pakuti lapse isaks multimiljonärist ärimeest, 68-aastast Dominique Desseigne`i, kuid mees keeldus DNA-testist ning kinnitas, et Dati tütar ei ole tema oma.

Dati läks kohtusse, lootes saada kinnitust, et Desseigne'i on tütar Zohra isa ning ka raha. Tütar nägi ilmavalgust kolm aastat tagasi.

Desseigne'i sõnul oli naisel palju armukesi, kellest ükskõik kes võib olla lapse isa.  Mehe advokaatide andmetel oli Dati 2008. aastal suhtes kaheksa mehega.

Nende seas olid lisaks Desseigne`ile telesaatejuht, minister, ärijuht, Hispaania peaminister, Prantsusmaa endise presidendi Nicolas Sarkozy vend, Katari peaprokurör  ja luksuskaupu tootva firma pärija.

Prantsuse seaduse kohaselt ei pea mees DNA-testi tegema, kui ta seda ei soovi.

Rachida Dati on pärit Põhja-Aafrika immigrantide perekonnast. Tal on seljataga üks varajane ja luhtunud abielu ning alates 20. eluaastatest on ta olnud vallaline.

Dati sai kuulsaks, kui temast 2007. aastal sai Prantsusmaa justiitsminister. Ta pidi 2009. aastal tagasi astuma, kuna teda ei peetud kompetentseks.

Dati tütre väidetaval isal Desseigne`il on oma surnud abikaasa Diane Barriere-Desseigne`iga kaks täiskasvanud last.

Advokaat Marie-Christine Guillot-Bouhours ei soovinud Dati kohtusseminekut ja isaduse tõendamise juhtumit kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles