Linkin Parki kontserdil hukkus naine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linkin Parki kontserdi ajal Kaplinnas vigastada saanud naine ja meditsiinitöötajad. Reklaamtulba varingus sai vigastada 20 inimest ja üks hukkus
Linkin Parki kontserdi ajal Kaplinnas vigastada saanud naine ja meditsiinitöötajad. Reklaamtulba varingus sai vigastada 20 inimest ja üks hukkus Foto: SCANPIX

Linkin Parki kontserdil Kaplinnas sai surma naisfänn.

Naine sai surma, kui reklaamplakatit hoidev struktuur kukkus tugeva tuule tõttu kokku, vahendab Digitalspy.

«Pärast esinemist Kaplinna staadionil saime teada, et üks inimene sai surma ja paarkümmend vigastada parkla lähedale püstitatud reklaamitorni varisemise tõttu. Oleme väga mures kannatanute pärast ning avaldame kaastunnet vigastustesse surnud fänni lähedastele. Kuigi meil puudub suhe reklaami sponsoriga või sellega, kes vastutas struktuuri püstitamise eest, suhtume oma fännide ohutusse suure tõsidusega ning oleme mõtteis nendega, keda see tragöödia puudutas,» seisab bändi veebilehel.

Kontserdikorraldaja Big Concerts esindaja sõnul oli reklaamitorn professionaalide poolt üle kontrollitud ja heaks kiidetud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles