Koit Toome läheb koos tütrega kontsertturneele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sushi Cat paljuneb - uus koht avati Tartu mnt 47 - Keskturu bussi- ja trammipeatuse juures. Koit Toome ja Kaia Triisa lapsuke
Sushi Cat paljuneb - uus koht avati Tartu mnt 47 - Keskturu bussi- ja trammipeatuse juures. Koit Toome ja Kaia Triisa lapsuke Foto: Jelena Rudi

Tänavuste jõulude popimaks jõuluturneeks ühendavad väed Koit Toome, Liis Lemsalu ning WAF koor, kes asuvad 16.-29. detsembrini vältavale kontserttuurile «Jõuluootus». Etteaste jõuab publikuni Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis ja Rakveres ning Arukülas. Erikülalisena astub kontsertidel üles Koidu 4-aastane tütar Rebecca.

Koit Toome jaoks on see esmakordne esinemine laval koos tütrega

Rebecca on viimastel kuudel võtnud laulutunde WAFi lauluõpetaja Maikeni ja Ott Leplandi ema Külli käe all.

«Tore on kõrvalt vaadata, kuidas muusikapisik on ka Rebeccat köitnud. Hea meelega käib ta alati minu kontsertidel ning enamus repertuaari on ta vaikselt kõrvalt omandanud, nii et sageli laulab ta kodus magama minnes vaikselt voodis mõnda laulu. Ning ega me pääse, kui raadiost mõni minu lugu tuleb, on ta muuseas juba kõvemaks keeranud raadio ning laulab kõva häälega kaasa,» muheles Koit.

«Kogu see ettevõtmine saab olema paras pähkel minu jaoks, arvan et pabistan rohkem kui Rebecca.» Ka oma lavapartneri Liisi kohta jagus Koidul vaid positiivseid sõnu: «Liis on minu arvates üks sümpaatsemaid ja kiftima karakteriga naislauljaid Eestis.»

Liis Lemsalu jaoks on tegemist esimese suurema üle-riigilise kontserttuuriga pärast 2011. aastal superstaariks saamist

Seekord saab teda laval näha taaskord koos oma endise laulukooli WAF kooriga, mille liikmena ta 2009. aastal ka Laululahingu finaalis võistles.

«See on koht, kust sai minu lauljatee alguse,» sõnas Liis, kes veetis WAFi laulukoolis üle kolme aasta ning hoiab kohta siiamaani enda südames.

«Olen väga õnnelik, et tänavusest jõulutuurist võtab osa veel niivõrd suure kogemustepagasiga muusik nagu Koit ning tema imearmas tütar, kes esimest korda esineb suure publiku ees. Loodan, et kuulajad on kontserdil talle toeks ning leiavad aega, et tulla kuulama midagi, mis saab olema täiesti eriline.»

Liisil on jõulukontsertide ettevalmistuste kõrvalt käimas ka tihe töö enda järgmiste projektidega: «Hetkel on mul iskilikult käsil materjali salvestamine uue plaadi jaoks, mis peaks ilmuma kevadel ning õige pea ilmub ka uhiuus singel avalikkuse ette.»

Kontserttuuril «Jõuluootus» tulevad esitusele mitmed tuntud jõulupalad

Teiste seas «Jõulutaat on poolel teel», «Langeb lund», «Rõõmsad jõulud tuppa lase tulla», «Last Christmas», jpt.

Lisaks midagi ka Koidu ja Liisi enda repertuaarist. Mitu tuntud inglisekeelset jõululaulu on spetsiaalselt kontserttuuri tarbeks saanud Leelo Tunglalt eestikeelsed tekstid.

Instrumentidel saadavad lauljaid lisaks Koidule endale Jorma Puusaag ja Siim Aimla.

Graafik:

P 16 Tallinna Jaani kirik

K 19 Aruküla rahvamaja*

N 20 Rakvere Kolmainu kirik

R 21 Pärnu kontserdimaja

P 23 Viljandi Pauluse kirik

N 27 Tallinna Kaarli kirik

L 29 Tartu Peetri kirik

Kontsertide algus kl 19, Viljandis kl 17.

*Aruküla kontserdil müük ainult kohapeal, info tel 5292550

Korraldab: Berit Kontsert

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles