2013. aasta Pirelli kalendris ei ole paljast nahapinda, vaid karm slummielu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adriana Lima
Adriana Lima Foto: SCANPIX

Järgmise aasta Pirelli kalendris on pilte maailmakuulsast supermodellist, rasedast Adriana Limast  ning tulevase olümpialinna Rio de Janeiro slummidest ja linna karmist argipäevast koos fantastiliste loodusvaadetega.

Pirelli kalendri jaoks tegi fotod kuulus fotograaf Steve McCurry, edastab anorac.co.uk.

McCurry sõnul tahab ta tähelepanu äratada elu karmi poole edasi andmisega. Selles kalendris poseerivad kaunid naised, kuid seekord on sellised, kel on lisaks modellitööle ka heategevuslikud huvid.

Brasiilia näitleja Sonia Braga on asutanud latinokunsti fondi, Victoria`s Secret modellina tuntud ja ka näitlejana üles astunud Adriana Lima töötab USA presidendi Bill Clintoni poolt asutatud Haiti abiprojektis. Tuneesia päritolu modell Hanaa Ben Abdesslem mängis Tuneesiast alguse saanud Araabia kevade revolutsioonis tähtsat rolli.

Kalendris on näha ka tšehhitari Petra Nemcovat, kes pääses 2004. aasta detsembrikuisest Aasia tsunamist eluga.

Pärast oma imelist pääsemist asutas ta heategevusorganisatsiooni, mis aitab looduskatastroofides kannatada saanud lapsi.

Pirelli 2013. aasta kalender ei ole lihtsalt klantspildid, vaid selles on ka sotsiaalne sõnum – igapäevaelu võib üsna karm olla ja inimesed meie ümber võivad abi vajada.

See kalender üllatab veelgi – seal ei ole kuigipalju paljast kehapinda.

Varasemates Pirelli kalendrites on esikohal olnud paljad naisekehad.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles