Siegfried & Roy naasevad lavale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siegfried & Roy
Siegfried & Roy Foto: Chris Connor / WENN

Las Vegase mustkunstnikud ja tiigritaltsutajad Siegfried & Roy naasevad järgmisel aastal veel viimaseks esinemiseks lavale.

Saksa päritolu meelelahutajad olid sunnitud oma aastatepikkuse esinemise 2003. aasta oktoobris katkestama, kui Roy Horn esinemise ajal laval infarkti sai, kirjutab WENN.

Asja tegi veelgi hullemaks asjaolu, et etenduses osalenud tiiger Montecore, tajus väidetavalt, et Horn oli hädaohus ning üritas teda aidata sellega, et lohistas mehe kaelapidi lavalt minema, põhjustades talle eluohtlikke vigastusi.

Horn on avaldanud arstidele oma paranemisega jätkuvalt sügavat muljet ning hoolimata kõne- ja liikumisraskustest on mees nüüd valmis lavale naasma.

63-aastane Roy Horn ja tema 68-aastane partner Siegfried Fischbacher esinevad 2009. aastal Lou Ruvo ajuuuringute instituudi tarvis korraldataval heategevusüritusel, mille täpne toimumispaik on hetkel veel lahtine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles