Kuidas defineerida naist?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas defineerida naist?
Kuidas defineerida naist? Foto: SCANPIX

Sotsiaalmeedias levib kirjutis, milles on defineeritud naist tavapärasest erineval viisil – Mendelejevi tabelit eeskujuks võttes.

Eelkõige levitavad seda mehed nii enda kui sookaaslaste lõbustamiseks ja lohutamiseks. Naised võivad aga teada saada, mida mehed neist «tegelikult» mõtlevad.

Element: 115, nimetus: naine, sümbol: Fm, esmaavastaja: Aadam, mass: 60 kilogrammi, kuid leidub ka 40 – 250 kilogrammiseid isotoope, levik: väga levinud.

Füüsikalised omadused: sulab teatud mõjutamise tulemusena, läheb iseenesest keema ja jahtub väliste põhjusteta.

Keemilised omadused: väga hästi mõjutatav Au, Ag, Pt ja teiste väärismetallidega, imab hinnalisi aineid suurtes kogustes, võib ootamatult plahvatada, allub kiiresti etüülalkoholi mõjule, aktiivsus sõltub kellaajast.

Kasutamine: sageli kasutatakse dekoratiivsetel eesmärkidel, näiteks sportautodes ja vastuvõttudel, on tõhusa puhastava ja peseva toimega, aitab lõõgastuda ja stressi maandada.

Kvalitatiivne reaktsioon: muutub roheliseks kui läheduses asub teine, väljapaistvam isend.

Ohutusreeglid: kogenematutes kätes võib põhjustada tõsiseid probleeme, isegi traumasid. Ametlikult on keelatud omada rohkem kui üht isendit. Mitteametlikult on see võimalik, ent tuleb jälgida, et need ei satuks üksteisele liiga lähedale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles