Pidu: Seksikas Violina homme Angelis!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"VIOLINA" on ansambel, kuhu kuulub 3 noort ja kena naisviiuldajat - Daana Ots, Johanna-Marie Ainomäe ja Käll Haarde.
"VIOLINA" on ansambel, kuhu kuulub 3 noort ja kena naisviiuldajat - Daana Ots, Johanna-Marie Ainomäe ja Käll Haarde. Foto: Violina

Tõusev täht - ansambel «VIOLINA» esineb homme, 10. aprillil vabameelsetele!

«VIOLINA» on ansambel, kuhu kuulub kolm noort ja kena naisviiuldajat - Daana Ots, Johanna-Marie Ainomäe ja Käll Haarde. «VIOLINA» mängib nii elektri-, kui klassikalistel viiulitel ja esitatakse põhiliselt kõigile tuntud hitte, millele on lisatud originaalsed kaasaegsed fonogrammid.

Viiulivirtuoosid ansamblist «VIOLINA» lähevad peatselt tuurile Hispaaniasse.

Kaunite neidiste ansambel «VIOLINA» seab oma sammud mai lõpus Hispaaniasse ning annab sealses populaarses peopaigas kuumade rütmide saatel viis kontserti. Esinemispaigaks on Hispaanias Marabellas asuv Nikki Beach.

Veel enne on võimalus uue ajastu musitseerimist kuulata esmakordselt juba sellel reedel, 10. aprillil vabameelsete klubis «Cafe & GayClub Angelis» üritusel «LOVEJUICE». Viiuldajatele pakub muusikalist toetust ning külastajate meeleolu tõstab DJ Emerson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles