«Ärapanija»: Ansip vabandas, vabandab ja jääbki vabandama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: Kanal 2

Esmaspäevane «Ärapanija» lahkas peaministri viimast superhitti.

Ütled Ansip ja sirguvad õlad,

ja tuju on korraga hää.

Ainult Ansip võib maksta need võlad,

mis Maarjamaal maksmata jääb!

Nende sõnadega juhatas Mart Juur sisse Andrus Ansipi esimese massiivse skandinaavia tuuri, mis järgnes tema ajalooliselt hittsinglile «Jah, ma vabandan».

Paljud Eesti artistid on saanud Soomes kuulsaks. JMKE «Tere, perestroika» tegi ka oma tähelennu just Soomes, alustades Tallinnast.

Nüüd on Andrus Ansip öelnud «jah, ma vabandan» ja jõudnud selle lausega Soome ja on tekitanud palju elevust.

Nimelt selgitas peaministes Soome telekanalis YLE, mille pärast ta viimasel valitsuse pressikonverentsil tegelikult vabandust palus.

«Mulle nii meeldib, et lihtne mees Tartust, lihtne inimene, kes tunneb maailma tukset, on võtnud enda kanda maailma raske koorma. Ta vabandab meie kõigi eest läbi Eesti viie tuhande aasta pikkuse ajaloo! Mul on nii hea meel, et Skandinaavia ja põhjamaad on seda vabandamist kuulnud. Ansip vabandas Soomes, Kopenhaageni tivolis, Stockholmi Globenis, Hartwall Arenal vabandas, teda soojendas Bomfunk MC's ja nüüd ta jõudis vabandada ka Brüsselis pissiva poisi ette püstitatud vabaõhutelgis. Kallis Andrus Ansip, meie mõtted on sinuga!» rääkis Juur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles