«Eestimaa uhkuse» žürii valis tänavused kangelased

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veel selle aasta sees jõuab TV3 eetrisse tänugala «Eestimaa uhkus», kus austatakse neid tublisid inimesi, kes on meie väikese riigi uhkuseks. Täna kogunes auväärt žürii, et rahvalt saabunud vihjete hulgast  kangelaste lood välja valida.

Ka sel aastal on «Eestimaa uhkuse» žürii esimeheks Eri Klas, kes tundis heameelt, et Eestis on jätkuvalt väga palju neid, keda esile tõsta. «Tõeliselt head teod tunneb ära kohe, need on lihtsad, liigutavad ega ole tehtud võltside või edevate inimeste poolt,» märkis Klas. 

Lisaks Eri Klasile tegid rahvalt saabunud info põhjal oma valiku Ingrid Rüütel, Elle Kull, Sirje Eesmaa, Valdo Kalm, Liis Lemsalu, Heiki Nabi ning Jaan Tätte.

Täna valitud lood tublidest kaasmaalastest jõuavad televaatajateni «Seitsmestes uudistes» ning kangelasi endid näeb kaunil galal, mis toimub detsembrikuus Tallinna Reaalkoolis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles