Noorte infomess Teeviit avab uksed täna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aasta infomess Teeviit.
Möödunud aasta infomess Teeviit. Foto: Teeviit

Täna ja homme toimub Tallinnas Eesti Näituse messikeskuses (Pirita tee 28) Eesti suurim noorte infomess Teeviit, kuhu oodatakse õppimis- ja töötamisvõimalustega tutvuma eelkõige koolinoori, aga ka inimesi, kes soovivad leida täiend-või ümberõppevõimalusi.

Noorte infomess Teeviit toimub üheksateistkümnendat korda ning sel aastal osaleb messil oma väljapanekutega 140 organisatsiooni - ülikoolid, kutsekoolid, rahvusvahelised organisatsioonid, ettevõtted ja noorteorganisatsioonid.

«Noored peaksid oma karjäärivalikud tegema võimalikult kaalutletult, et hiljem ei peaks oma eriala valikut kahetsema ning selleks on oluline kogu pakutav info kokku koguda, analüüsida ning panna paika oma eesmärgid tulevikuks,» sõnas Teeviit 2012 projektijuht Jaanika Palm.

Noorte infomessil on võimalik Rajaleidja karjäärikohvikust saada vajalikku nõu kui ei teata, mida tulevikus teha tahetakse või kui ei olda oma valikus kindel.

Palmi sõnul saab tööturul edukas olla see inimene, kes on valinud elukutse, mis talle meeldib ning, mille jaoks on tal olemas vajalikud eeldused.

Lisaks Rajaleidaja karjäärikohvikule on messil esindatud ka kutselabor kus on võimalik tutvust teha üheksa erineva valdkonna erinevate ametitega. Esindatud on kaubandus, hotellidus, disain jpt valdkonnad.

Messil kuulutatakse välja ettevõtluskonkursi Ajujaht 100 parimat ideed, mis jõuavad järgmisesse vooru ning valitakse Eesti Koolimiss 2012.

Noorte infomessi Teeviit 2012 korraldab haridus- ja teadusministeeriumi hallatav riigiasutus Eesti Noorsootöö Keskus, mis teeb koostööd valitsus- ja noorsootööasutustega, kohalike omavalitsustega, noorteühingute ja teiste institutsioonidega, et arendada noortepoliitikat ja noorsootööd, pakkudes selleks väärtuslikku nõu ja teavet ning esindades, teadvustades ja kaitstes noortevaldkonna huve ning väärtusi.

Täiendav info Teeviit 2012 koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles