Jane Fonda ropendas hommikuprogrammis

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jane Fonda
Jane Fonda Foto: AFP / Scanpix

Näitlejanna Jane Fonda lasi USA televisiooni hommikuprogrammi «Today» valentinipäeva erisaates esinedes vulgaarsel väljendil üle huulte pudeneda.

Fonda ja näitekirjanik Eve Ensler rääkisid saates kümnendat korda tähistatud V-päevast, mida peetakse feministliku näidendi «Vagiina monoloogid» auks, kirjutab digitalspy.

Rääkides sellest, kuidas ta kümme aastat tagasi näidendis osaleda ei tahtnud, ütles Fonda: «Ma elan Georgias ja mul palutakse teha v**u-nimeline monoloog. Ütlesin, et ma ei tee seda, mul on niigi palju muresid.»

Vandesõna jõudis otse-eetrisse kogu USA idarannikul.

Saatejuht Meredith Viera vabandas hiljem vaatajate ees, öeldes: «Me rääkisime «Vagiina monoloogidest» ja Jane Fonda ütles kogemata välja näidendis kasutatava sõna, mida televisioonis öelda ei sobi.»

«See juhtus kogemata ja loomulikult ta vabandab, samuti meie. Me ei taha kuidagi vaatajaid solvata, nii et palun võtke vabandus vastu,» lisas Viera.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles