Legendide enneolematu duell Club Privé DJ puldis

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel reedel kohtuvad Club Privé DJ puldis kaks Eesti ööelu vaieldamatut legendi – Widenski ja Defkut
Sel reedel kohtuvad Club Privé DJ puldis kaks Eesti ööelu vaieldamatut legendi – Widenski ja Defkut Foto: Club Privé

Sel reedel kohtuvad Club Privé DJ puldis kaks Eesti ööelu vaieldamatut legendi. Mehed, kes panevad enda muusika järgi tantsima ka kõige jonnakama pidulise – Widenski ja Defkut. Nad teavad, mis on hea muusika ja ei karda seda näidata.

Klubi Privé muutub üheks õhtuks tõeliseks tantsuparadiisiks, kus muusika on helge nagu noor John Travolta, valgus on sama värviline nagu lillelapse pühapäevasärk ja saal on tulvil õnnelikke ja ilusaid inimesi. Lõputu rõõm ja kergus. See ongi disko!

DJ Widenski sound on üldiselt kirjeldatav kui funky house, millest kumab läbi tema suur armastus 70ndate disco vastu. Praegu üritab ta oma house'i võnkeid läbi suruda oma kodumaal, kus ta on resident-dj Eesti parimates klubides.

Üldse mängib Widenski aastas umbes 100 üritusel! Lisaks reisib ta keskmisest eestlasest kordades enam ja sellega seoses on tal umbes kaks esinemist kuus väljaspool Eestit.

Defkut on r’n’b muusika areenil üks parimaid klubi DJ-sid nii Skandinaavias kui ka Baltikumis

Ta on oskuslik muusika valija, kelle eesmärgiks on kuulajate meelt lahutada ning panna massid tantsupõrandal kaasa elama. Muusikastiilidest on ta pühendunud enamjaolt r’n’b’le ja hip-hop’le, kuid  sel korral vahetab oma tavapärased r’n’b plaadid disko omade vastu ning viib külastajad retkele läbi disko ajaloo.

Lisaks toimub Club Privé ajaloost tuntud hapnikubaari taasavamine

Tegemist on aromatiseeritud väga puhta õhuga, segades kokku erinevaid hapniku aroome, on võimalik teha enda värske õhu kokteil.

Uksed avatakse südaööl, pilet on 14 eurot, flaieriga 10 ja family-listiga 7€.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles