India naine sõi kahe minutiga ära 51 tšillipipra kauna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
India naine püstitas tšillipiparde söömise rekordi
India naine püstitas tšillipiparde söömise rekordi Foto: SCANPIX

Indias elav naine püstitas tšillipiparde  söömise rekordi.

28-aastane Anadita Dutta Tamuly sõi kahe minutiga ära 51 tšillipiprakauna, püstitades sellega maailmarekordi, kirjutab The Telegraph.

Naise rekordi püstitamise üritust jälgis ka kuulus telekokk Gordon Ramsay.

Söömise lõpuks üllatas naine kõiki sellega, et määris tulikuumi pipraseemneid endale näkku ja silmadele.

Indias praegu filmiv Ramsay suutis ära süüa ainult ühe tšillipiprakauna, kui juba hüüdis, et ta rohkem ei suuda ja palus vett.

«Olen teravamaitselisi tšillipipraid söönud alates lapsepõlvest ning ma ei ole kunagi suus tundnud, et see toiduaine oleks väga terava maitsega,» selgitas naine.

Tamuly meenutas, et teravamaitselise pipra söömine sai alguse, kui ema käskis tal külmetuse ravimina tšillipipardest tehtud püreed süüa.

«Alates sellest ajast olen tšillipiparde suhtes immuunne ning võin neid süüa ilma igasuguse probleemita,» selgitas naine.

Ta jätkas, et ta sööb tšillipipart, kuna see aitab tervise korras hoida.

«Kui täitsa aus olla, siis ma olen söönud neid nii palju ja nii kaua, et ma enam ei tunne teravat maitset,» lisas Tamuly.

Ta jätkas, et on oma ametlikus rekordis natukene pettunud, kuna treenimise ajal suutis ta ära süüa isegi 60 tšillipiprakauna.

Varasem samalaadne rekord kuulub Lõuna-Aafrika naisele, kes ühe minutiga sõi ära kaheksa jalapeño pipart.

Möödunud aasta septembris aga kaotas üks kokk tšillipiprast valmistatud kastme tõttu elu, kui ta püüdis selle söömisega oma sõbraga võistelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles