Jus’Fine’i uus ajastu algab koos Superskankersiga!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Privésse naasab Eesti vanim regulaarne drum’n’bass üritustesari JusFine
Privésse naasab Eesti vanim regulaarne drum’n’bass üritustesari JusFine Foto: Club Privé

27. detsembril naasab ennast suurte tähtedega klubimuusika ajalukku jäädvustanud Eesti vanim regulaarne drum’n’bass üritustesari JusFine, mille uueks residendiks saab duo Superskankers.

Eesti pikimate traditsioonidega bassimuusikasari Jus’Fine ja Superskankers ühendasid jõud, et anda juba niigi mitmekülgsele muusikavoolule, kus segunevad drum’n’ bass, dubstep, klubiklassikud, hiphopi rütm, jazzfunki kõla, reggae mentaliteet, roki energia, techno konkreetsus juurde oma uus Skankimise saund!

«Just nimelt selle voolu mitmekülgsuse rõhutamine ongi Jus’Fine üheks missiooniks. Tahame, et meie klubimaastiku rikastaks niisugune drum&bassi, mis kõlab nagu muretu kitarriballaad otse Lõuna-Ameerika randadelt, samuti ka sellist, mis jätab mulje, nagu viibiksite parajasti mässulisel rock-kontserdil. Ta võib olla melanhoolselt ilus ja õrn, aga ka flegmaatiliselt unelev, et mingi hetk üles ärgata ja päästa valla endas pesitsenud jõu,» kommenteeris Club Privé kommunikatsioonijuht Riina Ries.

Duo Superskankers on peale bassimuusika produtseerimise tuntud ka oma väga kaasakiskuvate dj settide poolest. Superskankers nägi ilmavalgust 2011 aastal, kui kaks head sõpra otsustasid oma muusikalised eelistused ühildada ning hakata koos tegutsema.

Aasta hiljem valmis lugu nimega «Overdoze», mille noppis ülesse Lejal Globe plaadifirma ja õige «Skankimise» saund oligi sündinud! Singel on saanud nüüdseks head vastukaja ning mängitud nii Raadio2 kui ka Inglismaal BBC Radio1 eetris. 

Skankimise saundiga on pühitsetud ka Eesti tuntud tegijaid ning aprillis jõudis nende remixitud version  Chalice & Def Räädu loost «Kaubamaja kärumees» Def Räädu Ahvid ja Klahvid 2.0 nimelisele remixi albumile.

Kõige suurem torm saabus aga kui Superskankers lõi käed Eesti noore räppariga Suur Papa ning valmistati remix, mida on nüüdseks juba üle 12000 korra kuulatud.

Superskankers on mänginud kõikjal Eestis, lisaks populaarsele Grind sarjale, kus duo regulaarselt esinenud on, võib neid näha nii klubides kui suurtel festivalidel.

Lava on mehed jaganud selliste artistidega nagu High Contrast, Netsky, Joker, Coki, Gemmy, Camo & Krooked, Emalkay, Subscape, Sub Focus jne. 2013 aasta alguses on Superskankersilt oodata uut singlit «Spicy».

Jus’Fine on klubis Privé võõrustanud pea kõiki maailmas nimekaid d’n’b artiste. Koostöös Inglismaa plaadifirmaga Formation on üheksa tegutsemise aasta jooksul Eesti publiku ette toodud teiste seas sellised vanakooli mehed nagu Goldie, Groovrider ja LTJ Bukem & MC Conrad kui ka tõusvad tähed, kelle hulgast ei ole puudunud  suunanäitajad nagu Netsky, Sub Focus ning  Chase & Status. Jus’Fine on oraakel, kes teab täpselt, kes on järgmised trendiloojad drum’n’base maastikul ja toob nad siinse publiku ette veel enne kui nad kõigi olulisemate festivalide peaesinejaks jõuavad tõusta.

Jus’Fine on drum&bassi üritus Privé kastmes, ehk ülekuine kultuurne kohtumispaik muusikasõpradele, millega kaasneb Privé hubasus, positiivne atmosfäär, pakutava muusika mitmekülgsus, rõõmsameelne seltskond ja sõbrad!

Üle kuu neljandal neljapäeval klubis Privé regulaarselt toimuma hakkav Jus’Fine teeb uue avapaugu 27.detsembril, kus tähistatakse oma 9ndat sünnipäeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles