Esseekonkurss “Minu õpetaja” kutsub häid kogemusi jagama

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikool.
Tallinna Ülikool. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Tallinna Ülikooli õpetajahariduse 90. aastapäeva tähistamise raames kuulutavad ülikool ja lastekaitse liidu vanematekogu välja esseekonkursi “Minu õpetaja”, konkurss on vanusepiiranguta.


Esseekonkursil oodatakse osalema kõiki, kellel on soov oma õpetajat esile tõsta ja jagada teistega positiivseid ning toredaid kogemusi oma õpetajast. Esseesid oodatakse nii praegustelt õpilastelt kui neilt, kel koolitee juba ammu läbitud, teavitas Tallinna Ülikooli pressiesindaja Maiki Voore.



Essee võiks olla kuni kaks lehekülge pikk (kuni 5000 tähemärki koos tühikutega) ja selle esitamise tähtaeg on 20. mai. Töö tuleb saata elektrooniliselt e-posti aadressil pr@tlu.ee või paberkandjal postiaadressil Tallinna Ülikool, Narva mnt 25, P-217, 10120 Tallinn.



Konkursi tulemused ja auhindade saajad tehakse teatavaks 19. juunil Tallinna Ülikooli kodulehel www.tlu.ee/opetaja. Kolmele parimale esseele on välja pandud rahalised auhinnad: I kohale 1500 krooni, II kohale 1000 krooni ja III kohale 500 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles