Vau, mehed nagu kommid! Tenniseklubi XO ühendab edukaid täiseas Eesti ärimehi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tenniseklubi XO ühendab edukaid täiseas heas toonuses mehi, kes kõik millalgi «andnud sõrme» tennisemängule. Viiekümnendates mehed näevad välja nagu isuäratavad kommid!

Klubi sai alguse 2004. aasta sügisel, kui seltskond tenniseharrastajaid saabus soomlaste korraldatud Gamma turniirilt Hispaanias.

Kadrioru Tennisekeskuse saunaruumis istusid toona koos Valdo Randpere, Urmas Sõõrumaa, Jaan Troost, Raivo Sündema, Enn Rohula ja Villu Vares. Jututeemaks oli ärimeeste ja muidu aktiivsete harrastustennisistide ühenduse loomine. Aluseks võeti kunagi TOP-is tegutsenud klubi põhimõtted.

Ei läinudki kaua aega, kui kirjutati alla esimene protokoll, milles otsus klubi loomise kohta. Esimene juhatus oli kolmeliikmeline: Raivo Sündema, Jaan Troost ja Valdo Randpere. Valdo valiti klubi presidendiks. Tegevjuhi kohustused said Villu Varesele.

Selgus, et ideega ühinejaid polnud vaja «moosida» – klubi liikmeskond kasvas jõudsalt. Alustati klubi põhikirja ja muu reeglistiku ning turniiride kalenderplaani koostamist.

Enamus turniire olid juba oma ajaloo ja traditsioonidega, korraldajad juba klubi liikmed ning seetõttu nende katuse alla võtmine toimus kergelt.

Esimese tegutsemisaasta lõpuks sai klubi endale ka nime. Hakkas toimima kodulehekülg ja koos sellega aktiviseerus väljakutsemängude pidamine ja võitlus püramiidi tipu eest. Selgitati klubi meister üksikmängus – Gunnar Ervin.

Täna jätkab XO edukate meeste tenniseklubi sama hoogsalt.

Vaata pilte 50ndates meestest, kes näevad välja nagu isuäratavad kommid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles