Shanoni uue plaadi sünnitusvalud olid suured

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shanon
Shanon Foto: promo

Ansamblil Shanon ilmus kauaoodatud teine täispikk stuudioalbum pealkirjaga «Tuhat ja üks ööd». Plaadi esitluskontsert toimub 21. detsembril Rock Café’s.

Shanoni esimene plaat 2008. aastal tõi muusikataevasse hitid nagu «Draama», «Läbi pisarate» ja «Lumekuninganna». Ülipopulaarne oli ka bändi singel «Üksinda», millest sai muuseas Reporteri krimilugude tunnusmuusika.

Shanoni uus plaat, mis kannab nime «Tuhat ja üks ööd» on siis võrreldes nende esimese plaadiga mitmekülgsem ja omapärasem

Laulja Taavi Immato: Üritasime teha nii, et uuel plaadil oleks võimalikult palju erinevaid lugusid. Natukene tempokat ja ka aeglasemat. Ballaadi ja mingisugust karmimat asja ning loodetavasti see tuli meil välja.

Lisaks olemasolevatele hittidele leiab plaadilt ka veel avaldamata singleid.

Kitarrist Janek Harik: Mina tooksin välja kolm lugu: «Eksinud hing», mis on veidike teistsugusem, «Tulin et jääta su juurde sel ööl» ja «Linnahalli kail».

Plaadi sünnitusvalud olid päris suured. Esimest korda ei tulnud ära, siis pidime uuesti proovima.

Taavi Immato: Kohati kaklesime ja vaidlesime korralikult, et saaks hea.

Lisaks uuele plaadile on Shanonil plaanis peagi teha ka muusikavideo loole «Tulin et jääta su juurde sel ööl».

Plaadi esitluskontsert toimub 21. detsembril Rock Café’s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles