Aasta kühveldatuim pulm: Jessica Biel ja Justin Timberlake

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Biel ja Justin Timberlake
Jessica Biel ja Justin Timberlake Foto: SCANPIX

Google andis hiljuti välja veidra auhinna «Suhete mänguväljaku» staarile Jessica Biel'ile ning tema abikaasale Justin Tiberlake'ile. Nimelt oli 30aastase näitlejanna pulm aasta guugeldatuim (või eestikeelselt «kühveldatuim») pulm. Selline auhind võis paarile minna ka asjaolu pärast, et Jessica kandis oma pulmas ebatraditsioonilist roosat pulmakleiti.

Jessica hämmastas moemaailma oma julge heleroosa pulmakleidiga, mis mõjus tema seljas kui roosa mannavaht. Oma intervjuus jaanuarikuu Elle ajakirjale rääkis Jessica: «Kleit pidi minu nägemuse kohaselt olema romantiline ja naiselik, ning kujult selline, mida ma tavaliselt ei kanna. Ma pole kunagi armastanud traditsioonilisi ainult valgeid pulmakleite. Roosa pulmakleit oli küll riskantne, aga see nägi välja parem, kui ma oleksin kunagi võinud ette kujutada. Tundsin, et tegin õige otsuse. See liikus elegantselt ning tundus kui unistus.»

Jessica ning Justin abiellusid romantilisel abielutseremoonial Itaalias ning veetsid suurepärase pulmareisi Aafrikas. Jessica rääkis ajakirjale, miks tema jaoks on abielu tähtis: «See tähendab, et keegi on alati seal, kasvõi selleks, et avada hapukurgi purki, jagab sinuga elu tõuse ja mõõne, ning sul on keegi, kellega jagada seiklusi.»

Jessica Biel'i on Eesti kinodes hetkel võimalik näha romantilises komöödias «Suhete mänguväljak» (Playing for Keeps), kus Jessica mängib samuti peatselt abielluvat naist. Selleks, et näha, et millist kleiti kannab kaunis näitlejanna seal, tuleb sammud kinno seada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles