Eestimaa uhkused Artur ja Rainer päästsid poisi pedofiili haardest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa uhkus: Arturi ja Raineri lugu
Eestimaa uhkus: Arturi ja Raineri lugu Foto: TV3

«Seitsmestes uudistes» jätkus Eestimaa uhkuse kandidaatide tutvustamine. Vaatajate ees oli lugu Artur Makku ja Rainer Rätsepa vaprast tegutsemisest.

Artur Makku ja Rainer Rätsep on täiesti tavalised noored mehed, kelle ellu kuuluvad ekstreemsport, peod, töö ja kaunid naised. Kuid tänavu maikuus juhtus rahulikus väikelinnas Viljandis midagi sellist, mis ei kao poiste mälust niipea.

Kui seni on Viljandi rahvas arvanud, et rängad kuriteod on midagi sellist, mida vaid karmidest politseiseriaalidest telerist vaadata võib, siis ootamatult murdis linna sisse kurjus...

Ehkki Raineri ja Arturi mälust ei kao Huntaugu nõlva juures juhtunu niipea, siis vähemalt ühe väikese poisi elust suutsid nad ära hoida hullema – mehed päästsid poisi vägistaja haardest.

Arturit ja Rainerit tunnustatakse TV3 ja EMT koostöös vaatajateni jõudval «Eestimaa uhkuse» galal 30. detsembril kell 19.30.

«Seitsmesed uudised» on TV3s igal õhtul kell seitse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles