Täna toimus heategevuskampaania «Parim jõulukingitus on heategu!» toetusüritus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna toimus heategevuskampaania «Parim jõulukingitus on heategu!» toetusüritus
Täna toimus heategevuskampaania «Parim jõulukingitus on heategu!» toetusüritus Foto: Apollo

Täna, 17. detsembril toimus Solarise keskuse Apollo raamatupoes heategevusfondi Minu Unistuste Päev heategevuskampaania «Parim jõulukingitus on heategu!» toetusüritus, kus astusid üles heategevusfondi patroon Annely Peebo ning Minu Unistuste Päeva vabatahtlikud ja toetajad Reet Härmat, Evelyn Mikomägi ja Urmas Lepik.


Heategevuslike jõulukinkekaartide kampaania «Parim jõulukingitus on heategu!» on Minu Unistuste Päeva ja Apollo koostöös valminud ainulaadne projekt, mille raames on kõikidel kuni detsembri lõpuni võimalik osta Apollo veebipoest või Apollo kauplustest üle Eesti oma lähedasele jõulukingituseks heategevuskinkekaart väärtuses 5, 10 või 15 eurot.

«Heategevuslik jõulukinkekaart on nagu iga teine kinkekaart – kui tavalise kinkekaardi eest saab kaupu või teenuseid, siis heategevuskinkekaardi eest saavad realiseeritud raskelt või krooniliselt haigete laste unistused, kes viibivad Eesti haiglates või kodusel ravil.

«Lisaks on see kauni ja liigutava sõnumiga heategevuskinkekaart ka suurepärane kingitus lähedasele või tuttavale,» ütles heategevusfondi Minu Unistuste Päev patroon Annely Peebo.

Heategevusliku jõulukinkekaardi ostuga teeb kinkija saaja nimel annetuse heategevusfondile Minu Unistuste Päev ja aitab täita haigete laste unistusi.

Heategevusfond Minu Unistuste Päev on vabatahtlike ja toetajate tegevusel baseeruv organisatsioon, mis korraldab raskelt või krooniliselt haigetele lastele Eesti haiglates ja kodusel ravil nii individuaalseid unistuste päevi kui ka grupiüritusi.

«Teeme grupiürituste ja unistuste päevade korraldamisel tihedat koostööd nii patsientide ühingute, Tallinna Lastehaigla, Tartu Ülikooli Kliinikumi kui ka Narva Haiglaga, et tuua raskelt ja krooniliselt haigete laste ellu rohkem rõõmu ning silmadesse sära,» ütles Minu Unistuste Päeva nõukogu liige ja Innovation Norway vanemnõunik Urmas Lepik.

«Viimase aasta jooksul oleme korraldanud kokku ligi 30 grupiüritust ja individuaalset unistuste päeva,» lisas Lepik.

«Olen juba aastaid leidnud erinevaid võimalusi ja kanaleid kaasamaks oma ettevõtteid, kliente ja lähedasi tegelema heategevusega. Olles ka ise ema, kogen laste hingeelu hoopis teises valguses - parim tunne lapsevanemana on näha oma last õnnelikuna.»

«Organisatsioon Minu Unistuste Päev on just see sobiv ning tänuväärne platvorm, kus hoolivatel ettevõtetel ning eraisikutel on väikese panusega võimalik viia täide nende laste unistused, kel ei ole elus nii vedanud ning kes samuti vajavad lootust ja rõõmu, et pidada vastu kurnavad ravikuurid ja säilitada positiivne meel,» ütles ettevõtja ja Minu Unistuste Päeva toetaja Evelyn Mikomägi.


«Tegu on väga inspireeriva organisatsiooniga, mis on oma pühendunud vabatahtlike ja toetajatega eeskujuks kõigile. Heategevusfondi Minu Unistuste Päev päikseline kollektiiv suudab raskes olukorras lapsed jälle unistama ja uskuma panna, et kõik siin maailmas on võimalik ning innustab andma oma panust laste nimel,» lisas Anne&Stiili ilutoimetaja ning Minu Unistuste Päeva vabatahtlik Reet Härmat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles