Jus’Fine tähistab 9. sünnipäeva koos The Prototypes’ga

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jus’Fine tähistab 9. sünnipäeva koos The Prototypes’ga
Jus’Fine tähistab 9. sünnipäeva koos The Prototypes’ga Foto: Club Privé

27. detsembril tähistab Club Privé`s oma 9. sünnipäeva glamuurne alternatiivmuusika pidu Jus’Fine, mille esimese ürituse peaesinejaks on drum’n’bass’i kõige silmapaistvam uute tulevikusuundade näitaja The Prototypes.

Sünnipäeva peaesinejaks on The Prototypes Londonist, kespeale kiiret lendu kuulsusesse, on kujunenud üheks kõige silmapaistvamaks täheks drum’n’bass uute suunanäitajate hulgas.

Seda arvesse võttes pole ime, et bassimuusika üks olulisemaid plaadifirmasid Shogun Audio nad hiljuti enda hoole alla võttis.

Tihtipeale langeb artistidele, kelle esimene lugu on nii edukas, nagu seda oli The Prototypes’i Cascada, tume needus, mille tagajärjel teine lugu on täielik läbikukkumine.

Aga see suurepärane tandem on erand, mis kinnitab, et kui lugu on hea ja määratud saama edukaks siis saab ta selleks ka kõigi reeglipärasuste kiuste.

Nende teine singel Born to Rise vallutas raevukalt kogu d’n’b maastiku ning kogus tunnustust kõigilt olulistelt tegijatelt.

Album, mille nimisingliks Born to Rise on, sai ka väga sooja vastuvõtu BBC Radio 1 saatejuhtidelt Zane Lowe ja Annie Nightingale, tõestades seeläbi, et neis poistes on rohkem sügavust kui esmapilgul arvata võiks.

Kõige selle valguses pole ime, et The Prototypes’le saabus remixi soove sellistelt artistidelt nagu Snoop Dogg, Ed Sheeran, Avicii & Sebastien ja Modestep, lennutades nad nii otse MTV Dance ekraanile.

Lisaks astuvad üles JusFine’i uued residendid Superskankers, Ühendkuningriigi drum’n’bass’i tuhmumatu kuld DJ SS ning Eesti raudvara Mutated Forms, DJ S.I.N ja Mark Slavin.

Jus’Fine on Eesti pikimate traditsioonidega regulaarne drum’n’bass üritustesari, mis on klubis Privé võõrustanud pea kõiki maailmas nimekaid d’n’b artiste.

Koostöös Inglismaa plaadifirmaga Formation on üheksa tegutsemise aasta jooksul Eesti publiku ette toodud teiste seas sellised vanakooli mehed nagu Goldie, Groovrider ja LTJ Bukem & MC Conrad kui ka tõusvad tähed, kelle hulgast ei ole puudunud  suunanäitajad nagu Netsky, Sub Focus ning  Chase & Status.

Jus’Fine on oraakel, kes teab täpselt, kes on järgmised trendiloojad drum’n’base maastikul ja toob nad siinse publiku ette veel enne kui nad kõigi olulisemate festivalide peaesinejaks jõuavad tõusta.

Jus’Fine on drum&bassiüritus Privé kastmes, ehk ülekuine kultuurne kohtumispaik muusikasõpradele, millega kaasneb Privé hubasus, positiivne atmosfäär, pakutava muusika mitmekülgsus, rõõmsameelne seltskond ja sõbrad!

Üle kuu neljandal neljapäeval klubis Privé regulaarselt toimuma hakkav Jus’Fine teeb uue avapaugu 27.detsembril, kus tähistatakse oma 9. sünnipäeva.

Klubi Privé uksed avatakse kell 22:00. Pilet €12, flyeriga €9, family ja Facebooki listiga €6. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee , tel:: + 372 5625 6000.

Alates 22:00 kuni 23:00 kehtib fine-time (TM) piletikell, mis tähendab et, esimesel veerandtunnil on pileti hind 0 euro ning iga järgnev 15 minutit toob kaasa hinnalisa 1 euro.

Alates 23.00 on pileti hind €12, flyeriga €9 ning family ja Facebooki listi registreerunutele €6.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles