Galerii: staarid müüsid uuenenud bussijaamas pileteid ja puhastasid kingi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Bussijaama pidulikul avamisel rõõmustasid reisijaid ootamatutes rollides olevad kuulsused.

Pidulikul avamispäeval bussipileteid ostma tulnud reisijad olid meeldivalt üllatunud, sest tavapäraste teenindajate asemel olid neile pileteid müümas rahva poolt tuntud muusikud Marju Länik ja Birgit Varjun. Armastatud näitleja Andrus Vaarik tõi reisijatele muheda äratundmisrõõmu palgele iseteenindusliku piletiautomaadi juures, poetades ostjatele julgustavaid nõuandeid.

Meelelahutaja Valdo Jahilo võttis aga ette Eestis üsna tavapäratu ameti proovimise, puhastades tasuta kõigi soovijate kingi. Ootesaalis võttis saabujaid vastu aga naiste lemmik näitleja Veikko Täär, kes ürituse päevajuhina hoidis kõigi tuju kõrgel.

Fännidel pole oma lemmikute ametivahetuse pärast siiski tarvis karta, sest Länik, Varjun ja Vaarik ei ole oma muusiku- ja näitlejakarjääre jäädavalt piletimüüja leiva vastu siiski vahetanud. Ootamatu karjääripõige võeti ette Tallinna Bussijaama piduliku avamise puhul.

Bussijaama avamispäeval mängis reisijate rõõmuks ansambel Greip, homme saab aga päeval kuulata ansamblit UMA. Veel nädalajagu on aga kõigil reisijatel endil võimalus proovida «muusikalisttreppi» ehk bussijaama peasissekäigust vasakule jäävat treppi, kus iga trepiaste on muudetud klaveriklahviks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles