Lilian Mariete Hani on Eestimaale uhkuseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa uhkus- Lilian Mariete Hani lugu
Eestimaa uhkus- Lilian Mariete Hani lugu Foto: TV3

«Seitsmesed uudised» tutvustavad tänase Eestimaa uhkuse kandidaadina noort naist, kel jagub kodusoojust kolmele kasulapsele.

Meie tänane lugu on kui imekaunis jõulumuinasjutt, kus üks väike tüdruk on nüüd juba nooreks naiseks sirgunud ja oma lapsepõlveunistused ellu viinud.

Kui Lilian Mariete Hani oli veel väike, tõotas ta endale, et kui suureks kasvab, võtab ta endale lastekodust lapse, et talle kodusoojust pakkuda. Elu viis naise Tartusse tööle ja ühel päeval viis saatus ta kokku Elva lastekodus sirguva poisiga.

Naine tundis, et just sellele poisile tahab ta pakkuda kõike, mille lapse enda lihane ema on andmata jätnud. Suur oli aga Lilian Mariete üllatus, kui selgus, et poisil on veel kaks venda...

Lilian Mariete Hanit tunnustatakse TV3 ja EMT koostöös vaatajateni jõudval «Eestimaa uhkuse» galal 30. detsembril kell 19.30.

«Seitsmesed uudised» on TV3s igal õhtul kell seitse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles