Kumimonster: muutun koletiseks, kui mul on natuke Jack Danielsi sees!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kumi
Kumi Foto: Fetish Freaks
Eestimaa vürtsikaim ja vaieldamatult seksikaim pidudesari FetishFreaks rabab ka seekord. Jätkates traditisoonilist välisesinejate liini, toob Club von Überblingen juba sellel laupäeval, 18. aprillil fetišisõprade ette Korea juurtega ameeriklanna - fetišimodelli Kumimonster.

Elu24 uuris kuumalt fetišmodellilt, mis tõi teda fetišimaailma juurde.

Kumimonster: Ma töötasin San Francisco ööklubides, ning kord läksin ühele peole ja kohtasin tüdrukut latekskleidis, mille ta oli ise teinud - tahtsin endalegi sellist. Hiljem hakkas ta mulle mitmeid riideid tegema ning palus, et ma oleksin ta kollektsioonidele modelliks.

See on minu fetiš-modellindusse astumise lühike versioon. On ka pikem versioon, mille lahtiseletamine võtaks aga liialt aega.

Mis on olnud kõige hulleim asi, mida oled oma esinemiste ajal korda saatnud?

Ma ei arva, et mu šõud oleksid väga hullud. Tavaliselt esinen ma partneritega, kes teevad minuga meeletuid asju. Mõned elemendid, mida ma oma šõudes kasutan on näiteks vesi, tuli ja kõrgustest rippumine vaid peene köie abil, mis on seotud ümber mu pahkluu. Hmm, kas kaheksajag-piitsa saamine on hull?

Mis teeb ühe hea fetišpeo?

Mulle meeldib lateks. Ma naudin nende inimeste vaatamist, kes on riietatud eriti unikaalsetesse latekskostüümidesse.

Kõik šõud on lahedad, aga ainult siis, kui nad sobivad peoga ja ei riku kogu ürituse atmosfääri. Lõbusad ja sõbralikud inimesed on aga loomulikult need, kes teevad peost hea peo.

Muusika ei ole minu jaoks oluline, kuna enamjaolt ei naudi ma klubimuusikat. Ja muidugi, et oleks palju kohti naistele istumiseks, kel on väga kõrged kontsad all!

Kui sa ei oleks fetišartist, mida sa teeksid, et elatist teenida?

Võib-olla oleks see õpetamine... Ma olen alati mõelnud keskkooli klassidele õpetamisest. Mul on ülikooliharidus.

Kui kaua sa plaanid veel fetiš-artistina tegutseda?

Ma teen seda nii kaua, kuni see on minu jaoks huvitav ja lõbus ning nii kaua, kuni mul selles vallas tööd jätkub. Eks ma ka hakka juba vanemaks saama...

Mis on sinu suurim fetiš, mis sind kuumaks kütab?

Lateks on see, mis mind kõige rohkem käima tõmbab - sukad, korsetid, kindad, maskid, kõrged kontsad, jne. Ma olen pühendunud nahkkinnaste kollektsionäär.

Kuidas sa omale sellise nime said - Kumimonster?

Minu sõber San Franciscos hakkas mind Monsteriks (koletis) kutsuma millegipärast. Võib-olla ta arvas, et ma muutun koletiseks, kui mul on natuke Jack Danielsi sees.

Kust tuleb sinu huvi militaar- ja sõjateemade vastu?

Minu isal oli suur raamatute kollektisoon ning enamik neist olid sõja- ja ajalooteemalised. Samuti oli mul 11-aastasena koolis super ajalooõpetaja. Ta pani meid õppima erinevaid ajaloo teemasid. Näiteks Hannibal, Zinjanthorpus, Hammurabi, Akhenaten.

Õppisime selliseid asju, mida me normaalsituatsioonis keskkoolis või ülikoolis ei õpiks. Sealt liikus mu huviorbiiti sõjaajalugu, genotsiid, strateegiad. Kogu see teema on õpetanud mind mõistma mis ja miks erinevates maailmajagudes toimub.

Metsik vaatemäng juba sel laupäeval Club von Überblingenis! Tõmba selga oma fantaasiarikkaim latekskostüüm, pista vööle vallatu piits või peida oma näolapp maski taha ning tule ja saa osa riigi kirgikütvamast peost!

Teemakohane kostüüm garanteerib tasuta sissepääsu!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles