Tüdruku peitusemäng käivitas politseioperatsiooni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie-Lee Morgan kohvris
Jamie-Lee Morgan kohvris Foto: scotsman.com

Suurbritannias Somersetis käivitas kuueaastase tüdruku peitusemäng laiaulatusliku politseioperatsiooni.

Jamie-Lee Morgan mängis oma vanaisaga ja vanematega peitust ning leidis endale oivalise peidupaiga – vanaisa kohvri, kirjutab  Scotsman.

 

Tüdruk puges kohvrisse ja tõmbas lukud kinni, kuid jäi 60 sentimeetri kõrgusesse ja 90 sentimeetri laiusesse kohvrisse magama.

 

Jamie-Lee vanemad ei leidnud oma last mitte kuskilt ja nad hakkasid muretsema. Nad otsisid last ka tänavalt ja pargist. Otsingutega liitusid ka tüdruku vanaisa Bernhard Phillips ja naabrid.

 

Kuna last pärast mitme tunni pikkusi otsinguid ikka ei leitud, helistas Jamie-Lee ema Charlotte Phillips politseisse. Politsei käivitas tüdruku otsimise operatsiooni, kuhu olid kaasatud ka helikopter.

 

«Suur hulk politseinike kaasati mu tütart otsima. Isegi helikopteriga otsiti,» lausus lapse ema.

 

Tüdruku vanaisa majast last otsiv politseinik märkas lõpuks reisikohvrit, mis kummaliselt liikus.

 

Sealt leitigi nuttev Jamie-Lee, kes oli kohvrisse magama jäänud.

 

«Ta oli ennast mingil viisil kohvrisse lukustanud. Lõpuks jäi ta magama, kuid üles ärgates oli ta ikka veel samas olukorras,» lausu lapse ema Charlotte Phillips.

 

Somerseti politsei esindaja Ian Drury sõnul oli kõigil hea meel, et laps üles leiti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles