Mario Balotelli plaanib oma lapse ema kohtusse anda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Jalgpallistaar Mario Balotelli palkas advokaadi, et oma endise kallima ja lapse ema vastu kohtusse minna.

Raffaella Fico süüdistab meest hoolimatuses ja lapse vastu mitte huvi tundmises, edastab Daily Mail.

Manchester City staarmängija suhe Ficoga sai üsna kiiresti läbi ning nüüdseks on sellest kujunenud seebiooper.

Endine pesumodell Fico tõi tütre, kes sai nimeks Pia, ilmale selle kuu alguses. Naine rasestus vahetult enne kui tema ja jalgpallur lahku läksid.

Balotelli nõudis DNA testi, tegemaks kindlaks, kas ikka tema on selle lapse isa. Hiljem loobus ja nad püüdsid suhet parandada.

Balotelli vihastas nüüd selle peale, et naine andis Itaalia väljaandele Chi intervjuu, milles süüdistas meest hoolimatuses.

«Mario on hoolimatu. Oleme jõudnud punkti, kus ta ei ole huvitatud enam mitte millestki, ei minust ega meie tütrest. Meil oli abiellumisplaan, kuid järsku kukkus kõik kokku,» sõnas naine.

Balotelli sõnas väljaandele Gazzetta Dello Sport, et ta peab tegutsema Raffaella Fico seisukoha tõttu.

«Igal asjal on piir ja ma ei suuda taluda oma au solvamist. Mind on ebaausalt süüdistatud ja see ei ole tõsi. Palkasin advokaadi, et Raffaella Fico poolt hävitatud au taastada,» selgitas Balotelli.

Balotelli adoptiivvanemad Franco ja Slivio Balotelli liitusid Rafaella Fico vastaste rünnakutega. Nad avaldasid kirja, milles süüdistavad naist nende poja ära kasutamises rahalistel eesmärkidel.

Kinnitamata andmetel sai Fico väljaandelt Chi üsna suure summa tütar Pia esimeste fotode eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles