Kristi Leppik: säilitage valvsus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Leppik.
Kristi Leppik. Foto: .

Viimase hetke pakkumised Egiptusesse, Tenerifele ja veel paljudesse toredatesse päikselistesse kohtadesse. Kuid oodake! Madalad hinnad on toredad küll, eriti praegu, kui raha napib. Kevadistel ilmadel napib viimasel ajal samuti päikest. Kuid siiski...

Kui paljud inimesed pööravad tähelepanu küsimusele, mis saab siis, kui näiteks reisifirma pankrotti läheb ja seepärast oma reisijad ula peale jätab?

Säilitada tuleb siiski valvsus, et mitte ula peale jääda. Enne veel, kui teha pangakontolt ülekanne reisifirmale, tuleks uurida, kas ikka tasub. Kas reisikorraldaja on suutnud tagada selle, et inimene ka reisilt koju tagasi jõuab? Igaks juhuks teavitage oma sõpru ja sugulasi ning küsige, kas keegi oleks nõus pantima maja või midagi muud, et kindluse mõttes te ikka Egiptuselt tagasi saaksite. Seda seepärast, et paljud reisikorraldajad ei taga praegu reisijatele seda kindlustunnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles