Marika Vaarik: lähen lavale tundega, et talla alla on pandud knopka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marika Vaarik
Marika Vaarik Foto: TV3

Vikerraadio saate «Teatrisse!» kuulajad valisid 2012. aasta suurküsitlusel lemmiknäitlejateks Marika Vaariku (NO99) ja Aivar Tommingase (Vanemuine). Parimaks lavastuseks hääletati «Maailmale nähtamatud pisarad» (Tallinna Linnateater).

Parimaks naisnäitlejaks hääletatud Marika Vaarik ütles, et tunnustus on meeldiv, kuid näitleja tegeleb igapäevaselt oma peas muude küsimusega, mitte oma populaarsuse hindamisega, vahendab Õhtuleht.

Palju hääli toonud NO99 lavastuse «Suur õgimine» kohta lausus võitja: «Naudin seda ansamblimängu pärast ning sealseid rolle ei saa vaadelda eraldi.»

Vaarik kinnitas, et teatris NO99 mängimine on näitlejale kõike muud kui mugavustsoon ning lisas, et läheb igal õhtul lavale tundega, nagu oleks talla alla pandud knopka. «NO99 näitlejad kompavad kogu aeg oma võimete piire,» sõnas Vaarik.

Kokku osales aastalõpuküsitlusel 689 teatrisõpra, mida on 100 inimese võrra mullusest rohkem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles