Dragan Volta ja Põhjamaade Hirm said viimaks plaadi valmis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DVPH «Mõtted On Mujal»
DVPH «Mõtted On Mujal» Foto: DVPH

DVPH ehk Dragan Volta ja Põhjamaade Hirm on viis aastat tagasi alustatud koostööprojektiga jõudnud finišini, mis tipnes 2. jaanuaril reliisitava albumiga «Mõtted On Mujal».

Art-hop oleks ehk kõige lähem termin, millega hoolega lihvitud rütme ja riime iseloomustada – album on teadlik traffarette eirav ja omapäi voolav kogum: sõpradest, Kalamajast, abstraktse kujuga isiklikest manifestidest, mis algavad reaalsusest ja viivad kuulaja sinna, kuhu lubab ilmunud albumi pealkiri.

Albumil teevad kaasa Def Räädust tuttav J.O.C, MC Reket, Magnum P,I. Eesti-Vene tuntuimast räpp-grupist Gorõ Lana ja Superbandiit Chalice.

Plaadi esitluskontserdid toimuvad 4. jaanuaril Tallinnas klubis Sinilind (Kinomaja), 11.jaanuaril Tartus klubis Kink Konk, 18.jaanuaril Rakvere Teatrikohvikus toimuval Lejal Night peol ja veebruari alguses Viljandis klubis Rubiin (kuupäev täpsustamisel).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles