Reisijad unustasid maha nii rinnaimplantaadi kui ka püütoni

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Albiino tiigerpüüton.
Albiino tiigerpüüton. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Briti hotellikett Travellodge tõi välja nimekirja esemetest, mille nende koristajad on 2012. aastal  pärast turistide lahkumist hotellitubadest leidnud.

Maha ununenud asjade seas oli näiteks ämber elusate krabidega, võidu toonud EuroMillioni lotopilet, Rolex kell ja neljane komplekt Power Rangersi kostüüme, kirjutab Telegraph.

Aga leiti ka ka piloodi väljaõppe käsiraamat, tagavararatas, Bugatti võtmed, 25 000 naela väärt margikogu, köögikombain, valehambad, 200 Queeni teemalist maski ja teemantitega kaetud iPhone.

«Pärast klientidega rääkimist on selgunud, et elutempo on muutunud nii kiireks ning inimesed püüavad võimalikult kiiresti jõuda punktist A punkti B, et väärtuslikud asjad jäävad kergesti maha,» rääkis hotelli esindaja. Ta selgitas, et võiduga lotopilet unustati Watfordis madratsi alla, kuid ei soostunud ütlema, kui suur oli võidusumma. Kallis iPhone aga leiti Londonist, rinnaimplantaadid Newcastlest, püüton Bristolist, elusad krabid Brightonist.

Tavalisematest asjadest ununevad sageli maha mobiili- või arvutilaadijad, kosmeetikakotid, riided, mobiilid ja kohvrid ja kaisukarud. Raamatutest ununes enim E. L Jamesi «50 halli varjundit», mida leiti 7000 tükki. Sellele järgnesid Stieg Larssoni «Lohetaoveeringuga tüdruk» ja Suzanne Collinsi «Näljamängud». Kõik asjad, mille omanikku kolme kuu jooksul ei leita, annetatakse Briti vähiliidule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles