Karoli Hindriks lahkus MTV Eesti tegevjuhi kohalt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoli Hindriks
Karoli Hindriks Foto: Mihkel Maripuu

Karoli Hindriks pani MTV Eesti tegevjuhi ameti maha.

Uueks tegevjuhiks sai endine  «Postimehe»  meelelahutustoimetuse ajakirjanik  ning alates 2007. aastast MTV Eesti müügijuhina töötanud Marko Lillemägi.

«Minu töö MTV Eestis on tehtud. Kolme aasta jooksul oleme olnud esimene regionaalne MTV uute turgude seas, kelle prioriteetbänd võitis MTV Euroopa Muusikaauhindade suurel laval kaaluka auhinna  ning esimene kohalik MTV, mis tegi suuremastaabilist koostööd MTV Internationaliga oma riigi promokampaania raames,» sõnas Karoli Hindriks.

Marko Lillemägi on lisaks «Postimehele» ja MTVle olnud tegev ka erinevate teleproduktsioonide juures.

«Kaks aastat tagasi «Planeedi popima päti» loosungiga avalikkuse teadvusesse põrutanud MTV Eesti on nüüdseks kujunenud  tõeliseks trendiloojate-hipsterite meeliskanaliks, tuues vaatajate ette  muuhulgas nii kohalike muusikavideote maratoni «Eesti Top 100, nutika «Libabändi» kampaania kui kultussaate «Kuulsuste edetabel». On rõõm asuda juhtima tõelistest oma ala proffidest ja visionääridest  koosnevat meeskonda, kes mõtleb globaalselt ja tegutseb lokaalselt,» nentis Lillemägi.

MTV Eesti suhtekorraldust ning turunduskampaaniad jääb endiselt juhtima Ingrid Kohtla. Saatejuhina jätkab Martin Veisman.

Karoli Hindriks pühendub nüüdsest oma pehmeid helkureid tootva ettevõtte Heatuju Maaletooja arendamisele ning europarlamendi valimistele Isamaa ja Res Publica Liidu nimekirjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles