Jalgpalli MM pani Brasiilias prostituudid keeli õppima

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalli MM pani Brasiilias prostituudid keeli õppima
Jalgpalli MM pani Brasiilias prostituudid keeli õppima Foto: SCANPIX

Brasiilias asuva Belo Horizonte linna prostituudid on hakanud enne Brasiilias 2014. aastal toimuvaid jalgpalli maailmameistrivõistlusi keelekursustel käima.

Belo Horizonte on üks neist linnadest, kus MMi matšid toimuvad, edastab Reuters.

Brasiilia prostituutide organisatsiooni esindaja Cida Vieira sõnas, et kohalikud naised soovivad väliskülalistele näidata ka oma keeleoskusega, et nad on oodatud.

«Kõik räägivad Brasiilias, et MMiks tuleb valmis olla. Ka meie otsustasime olla valmis, kuid omal viisil,» selgitas Vieira.

Brasiilia prostituute ühendav organisatsioon on otsinud vabatahtlikud keeleõpetajad, kes õpetavad prostituutidele inglise, hispaania ja portugali keelt.

Vieira rõhutas, et osa prostituutidest on immigrandid, kes ei oska korralikult isegi mitte Brasiilia riigikeelt, mis on portugali keel.

«Keeleoskus on väga oluline. On tähtis, et naised suudaksid kliendilt välja kaubelda õiglase hinna ja vajadusel enda eest seisma,» sõnas prostituutide esindaja.

20. jalgpalli maailmameistrivõistlused peetakse Brasiilias 2014. aasta suvel.

Lisaks Belo Horizontele toimuvad matšid ka Recifes, Rio de Janeiros ja São Paulo.

MMi finaalmäng toimub 13. juulil Rio de Janeiros Maracanã staadionil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles