Elu Austraalias: Tipp peseb autosid, Täpp nühib hotelle läikima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipp ja Täpp Tais.
Tipp ja Täpp Tais. Foto: Erakogu

Eestimaa kodu - pealinnas Uue Maailma asumis paiknenud korteri - vahetasid mäletatavasti Tipp ja Täpp ammu välja Taimaa vastu. Vahepeal on paarike jõudsalt edasi seigelnud ja jõudnud Austraaliasse.

«Oleme umbes kuu aega siin Austraalias juba seigelnud, sest olime töö tegemise mõttes saabunud üsna valel ajal,» vahendab paarike oma tegemisi Õhtulehe blogis.

«Selgus aga, et jõulud ja aastavahetus on nullinud kõik variandid. Polnud baari, restorani või hotelli, kus me ennast pakkumas ei käinud,» vahendavad Tipp ja Täpp, kuid visa paarike pole lootust hukutanud ja sõuab edasi kui üks mees.

«Meelisel vedas, ta sai teisel päeval juba autopesulasse tööle - nädala palgaks kujunes Eesti keskmine kuupalk ja paar juhuotsa sain teha ühes hotellis ka mina,» kirjutab Täpp.

Nüüd on paarikesel plaanis aga minna farmitööd otsima, sest hooajad on peagi algamas. «Parem teha oma farmipäevad (kohustuslikud 88 päeva teise aasta viisa saamiseks) ära, juhuks kui tahame pikemaks siia jääda,» näeb Täpp farmitöös head võimalust.

«Hetkel on meil siin 42 kraadi sooja ja on üks kuumemaid päevi siin oldud aja jooksul,» õrritab Albers.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles