Briti duo Chase & Status esineb veebruaris Saku Suurhallis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chase & Status
Chase & Status Foto: promo

23. veebruaril astub Saku Suurhalli laval üles maailmas enimhinnatud drum’n’bassi ja dubstepi duo Chase & Status. Piletid tulid müüki täna kell 10. Briti elektroonilise muusika duoga liitub laval MC Rage (UK).

Tantsumuusika hittidega «In Love» (feat. Jenna G), «Take Me Away», «End Credits» (feat Plan B) ja «Blind Faith» (feat. Liam Bailey) edetabelite tippe vallutav ning festivalide pealavadel rahvast hullutav Chase & Status alustas duona 2003. aastal.

Muusikud, kel passis nimeks Saul Milton ja Will Kennard, on teinud koostööd A-listi artistidega nagu Rihanna, Tinie Tempah, Delilah, Maverick Sabre ja Mali. Nad on välja andnud kaks stuudioalbumit, «More than a lot» (2008) ja «No More Idols» (2011), mis maandus Briti albumi edetabelis kohale #2, globaalset eufooriat tekitanud Adele «21» järel.   

Eesti ühe tuntuima d’n’b DJ ja produstendi L.Eazy sõnul on Chase & Status drum and base skeenes unikaalne nähtus. «Nad on küll tohutult populaarsed, aga on suutnud oma popimaigulise loomingu juures jääda ikka juurte juurde ning nende muusika meeldib ka kriitilistele trummi ja bassi austajatele,» kommenteeris L.Eazy Briti duo menu ja muusikat.

Saku Suurhallis toimuval üritusel astuvad lisaks Briti elektroonilise muusika duole üles ka Eesti oma legendid: populaarse ürituse Grind residendid MHKL & K-Sein ning oma loominguga ka väljaspool Eestit tuntud DJ S.I.N. Samuti näeb Saku Suurhalli laval oma loomingut esitamas hiljuti albumi «Ajamasin» välja andnud Eesti d’n’b produtsenti Planeet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles