Elu Eestis: isa kasutas 3-aastast poega seksmänguasjana

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader saatest "Sa ei ole üksi"
Kaader saatest "Sa ei ole üksi" Foto: Kanal 2

Mari lugu on ehmatav. Täna rääkis ta loo oma võitlusest poja õiguste eest. Õiguste eest, mis peaksid olema ilmselged, ent ometi on naine käinud kohtuteed juba viis pikka aastat. Seda selleks, et kaitsta oma poega edaspidise seksuaalse väärkohtlemise eest.

Mari kohtus oma tulevase abikaasaga, kui ta oli 22-aastane. Alguses oli mees hoolitsev ja tähelepanelik. Kui nende laps sai aastaseks, hakkas olukord aga muutuma - mees muutus vägivaldseks. Ema peksmist nägi pealt ka laps. Vägivaldsest mehest läks naine lahku - seda küll paraku vaid paariks aastaks, kuniks mees tunnistas oma vigu ja tahtis end muuta. Mari tahtis, et lapsel oleks terve perekond ja ta andis mehele uue võimaluse.

Kui perre sündis teine laps - poeg, hakkas hoogu võtma mehe süstemaatiline kontroll naise üle, petmine ja manipulatsioon. Asjad läksid nii kaugele, et mees vaatas koos pojaga pornot. Kolmeaastase poja viis mees vahel teise tuppa endaga magama - Mari uskus, et mees annab talle lihtsalt väheke puhkust. Tegelikult olid asjalood aga hoopis teisiti: «Ükskord, kui laps pani enne magamaminekut pidžaamat selga (ta oli isaga teises toas), nägin ma tuppa tulles, kuidas isa hoidis poja genitaali enda käes ja mängis sellega, üritas seda jäigastada.»

Õudu tekitavast juhtumist lähemalt täna õhtul Kanal 2 saates «Sa ei ole üksi», mis on eetris kolmapäeviti kell 21.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles