Kirsti Timmer šokis pojapilastajast: kuidas see võimalik on?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Raadiohääl Kirsti Timmer avaldas eile õhtul, olles jälginud Kanal 2 saadet «Sa ei ole üksi», oma Facebooki seinal sügavat nördimust Eesti õigussüsteemi üle. Saates oli teemaks isa, kes oma kolmeaastase poja peal räigeid seksuaalseid fetišeid rahuldas, kuid kes karistuseta pääses.

«Vaatasin praegu Kanal 2st Carmen Pritsoni saadet ja istun juhmi näoga teleka ees edasi. Kuidas see võimalik on? Mis pagana õigussüsteem meil on?» ahastas Timmer.

«Issand, ma ei suuda hetkeks ka panna end selle ema olukorda, saata oma laps isa juurde, kes väikest last seksuaalselt kuritarvitab...» jätkab Timmer, kes on Sky Plusi saates «Naistekas» eestimaalaste muredega aastaid tegelenud.

«Ja sa oled jõuetu selle süsteemi ees. Põgeneda? Siis võetakse üldse laps käest... Appi... Kuidas aidata selliseid emasid? Ja meil tegeletakse siin riigis vaid rahva lüpsiseadustega. Ma olen tige, kurb, ahastuses... ja tahaks seda naist aidata...» lõpetas Timmer.

Ka Timmeri sõbrad on kirjutanud postituse alla omi mõtteid. Näiteks juhib üks tähelepanu sellele, et vägivalla mõju lapsele pole ju keegi kohtuotsuse tegemisel uurinud. Ka Timmer märgib, et sageli ei puutu juristid seadustele viidates ja nende läbi otsuseid tehes kokku olukorra endaga - ehk et antud olukorras - pole ilmselt pintsaklipslased last ennast näinudki...

Milliste emotsioonidega vaatasid sina eilset šokisaadet?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles