Toe Tagi uus album ilmub 1. mail

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT02: JUHTMED SASSIS :TARTU, EESTI, 06JUL06 -
Eile õhtul alustasid kolm armastatud Eesti bändi koos juhtmete sassi ajamist.
Pildil Jaagup Kreem Terminaatorist (vasakul), G-Enka Toe Tagist ja Merlyn Uusküla Nexusest.
sa/Foto SILLE ANNUK POSTIMEES
TRT02: JUHTMED SASSIS :TARTU, EESTI, 06JUL06 - Eile õhtul alustasid kolm armastatud Eesti bändi koos juhtmete sassi ajamist. Pildil Jaagup Kreem Terminaatorist (vasakul), G-Enka Toe Tagist ja Merlyn Uusküla Nexusest. sa/Foto SILLE ANNUK POSTIMEES Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Eesti kuulsaima ja ainulaadseima räpgrupi Toe Tag uue albumi «Kõik on formuleerimise küsimus» CD-versioon ilmub 1. mail.

Tegemist on Toe Tagi esimese albumiga pärast üliedukat plaati «Legendaarne».

«Kogu värk võib ju olla esimese pilguga nati ehmatav, isegi raskestiseeditav,» hindas Genka. «Teisalt on plaat laiema ampluaaga, laiahaardelisem ja ambitsioonikam.»

Uuel albumil on seitseteist kuuma lugu nagu näiteks «Palju õnne, inimesed!», «Eksperiment», «Kõik teavad sinust kõike» ja «Asfaldiorjad».

«Superalbum! Mitmekülgne ja palju vaeva nähtud. Küpsem, läbimõeldum ja mitmetasandilisem nii kompositsioonilises mõttes kui ka kasutatud sämplingute poolest,» lisas Paul Oja.

Plaat salvestati Eestis, miksiti Rootsis ja masterdati USAs.
Külalismuusikutest figureerivad plaadil Bonne, Evestus, Ülli, Tarvo Valm ja Lauri Tõnspoeg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles