Sel reedel on Madonna lugusid remiksinud DJ Danny Howells Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danny Howells
Danny Howells Foto: Club Privé

Sel reedel, 1. mail, astub klubis Privé plaadimängijate taha kindlasti üks värvikamaid Eestit külastanud DJ’sid sel aastal – Danny Howells, kes tegutsenud muusikamaailmas 80ndate lõpust alates ning näinud ja kogenud nii mõndagi nagu näiteks Madonna lugude remiksimine. Howells, kes on tuntud kui aktiivne publikuga suhtleja, on nimetatud maailma kümne parima DJ hulka.

Eesti duo Rulers of the Deep’i liige DJ P Julm ütleb Howellsi kohta vaid häid sõnu: “Tegemist on kõva DJ’ga, keda tasuks kindlasti vaatama minna. Howells suudab alati üllatada ning rahvale vaatamist ning kuulamist väärt showd pakkuda!”

Kui sa töötad, siis millise tehnika ja programmidega?

Töötan sellise programmiga nagu Logic. Eelmisel aastal tundsin, et mul hakkab PC’st kõrini saama ja nii ma vahetasingi oma PC Maci vastu.

Oled teinud remiksi ka Madonna loole, kuidas see oli?

See oli täide läinud unistus. Muidugi mul ei olnud tema muusika vastu sedasorti armastust nagu Dawis Bowie, Led Zeppelini või Smiths’i muusika suhtes kuid olen tema loomingut siiski kaua austanud. Lisaks on mulle alati meeldinud pop-muusika ja Madonna on siiski üks suuremaid tegijaid. Tema nimi ja lood on omamoodi päästeingliks ning piletiks paljudele DJ’dele, võimalus tema lugudega midagi teha on oluline ükskõik kellele. Loomulikult ma kartsin esialgu, et võibolla minu tehtud miks ei lähe tema managementile peale ja tegelikult see ongi nii, et ega enne ei usu kui oma nime ja lugu plaadil näed ja see sul käes on.

Palju õnne, oled jõudnud jällegi DJ-listide tippu. Kas see mõjutab su karjääri ka kuidagi?

See mõjutas mind palju siis kui alustasin, nüüd see pole muidugi enam nii oluline. Mõni aasta ma lähen jälle üles-poole ja mõni aasta kukun paar kohta, lõppkokkuvõttes ei mõjuta need asjad sind üldse. Samas on tore lihtsalt teada, et kui oled nii kaua seda tööd teinud ja püsid ikka edetabelites, siis järelikult teed midagi väga hästi ja õigesti.

Mida soovitaksid noortele ja alles alustavatele DJ’dele?

Oma asjade juures püsida ja edasi minna, ka ebaõnnestumise korral. Loodetavasti suudavad nad midagi sellist teha ja luua, mis ka laiematele massidele peale läheb ja ajada just oma stiili, mitte jäljendada mõnda teist DJ’d. Stiil peab olema unikaalne, ainult nii jõuab kuskile. Mõned noored tüübid saadavad mulle 25 poolikut demo, sellel ei ole mõtet! Võtke veidi aega ja saatke mulle üks korralik link. Poolikutel asjadel ei ole mõtet, lõpeta üks ära ja siis saada see välja. Keskenduge oma helile, sellele millesse usute, muusikale, mis teile meeldib ja kui te olete selles, mida teete tõeliselt head, siis lõpuks jõuab edu ka teieni.

Mida sooviksid öelda oma fännidele, kes sind ootavad?

Ma tänan teid kõiki toetuse ja heade sõnade eest, olete äärmiselt olulised ja ma ootan teiega kohtumist väga! Näeme Privés!

Kuula ning vaata Danny Howellsit siit:

Kuula Danny Howellsit siit ja siit.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles