Purjus nooruk taidles kirvega Pärnu kesklinnas

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei pidas öösel Pärnu kontserdimaja juures kinni kirvega nooruki.
Politsei pidas öösel Pärnu kontserdimaja juures kinni kirvega nooruki. Foto: Andris Tammela

Politsei pidas reede öösel Pärnu kontserdimaja juures kinni kirvest kaasa tassiva joobes noormehe, kes enda kinnitusel läks kalale.

Pärnu politsei sai täna öösel kella 2.10 paiku teate, et kontserdimaja ja jõe vahel tegutseb kirvega noormees, kes üritab ronida jõel oleva ujuvrestorani katusele.

Korrakaitsjad pidasid 20aastase nooruki mõni minut hiljem kinni kontserdimaja juures, kuid kirve oli jõudnud noormees enne politsei saabumist ära visata.

Noormees rääkis kohal viibinud Kanal 2 politseisaatele "Krimi", et ta läks sõpradega purjutades tülli ja pärast seda läks ta linna peale kolama.

Küsimusele, kuhu nooruk kirve pani, vastas mees, et tal oli hoopis õng, millega ta läks kalale, ja selle ta peitis enne politsei saabumist ära.

Mõni aeg hiljem leidsid politseinikud pika varrega kirve kontserdimaja kõrvalt põõsa alt. Õnge ei leitud. Noormees märkis pärast seda, et ta leidis kirve kuskilt linnast ja tegelikult polevat see üldse tema oma.

Noormees viidi kainestusmajja end välja puhkama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles