Klubis “Angel” toimub sel reedel artistide paraad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Vaino
Eva Vaino Foto: Club Angel

Tallinna populaarse ööklubi "Angel" laval näeb sel reedel, 8. mail suurt hulka meelelahutajaid. Järjekordse ürituse "Macadam Madness" raames esitleb oma riidekollektsiooni artistide agentuur/promootor "Macadam Music" ning kasutab moeshow modellidena vaid põnevaid avaliku elu tegelasi.

Oma uut singlit "My Way" esitleb varem Rulers Of The Deep`iga koostööd teinud ja saates "Eesti otsib superstaari" edukalt esinenud Eva Vaino. Lisaks temale annab live ülevaate oma hetke muusikalistest tegemistest Anna-Liisa Supp.

Peaesinejaid toetavad DJ-puldis andekas muusik Rivo Kingi, viimase 12 aasta jooksul 15 Euroopa ning Aasia riigis plaate mänginud DJ Widenski ning noor talent DJ JP aka Kyka. Hetkel töötavad eelpool nimetatud artistid aktiivselt stuudios uute lugude kallal ja teevad koostööd mitmete maailmakuulsate produtsentidega.

Maineka disaineri Martin Lazarevi poolt tehtud ahviga logost ajendatuna muudab korraldaja Macadam Music ööklubi üheks ööks massiivseks ahvipuuriks, mille uksel jagab külalistele banaane skandaalne strippar Marco Tasane ning mille laval toimub peale südaööd vaatemänguline show.

Üritustesari "Macadam Madness" on seni Eestisse toonud rea nimekaid DJ`sid ning lauljaid, nende seas Audiowhores (UK), Matt Caseli (Ibiza), Akil Wingate (Prantsusmaa), Demetreus Price (USA) jt. Samuti on sarja raames üles astunud mitmed kohalikud artistid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles