Kaja Kallas jättis abikaasa koju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas
Kaja Kallas Foto: Toomas Huik

Poliitik Kaja Kallas käis üllatavalt vastuvõtul üksinda, kuid veetis enamuse ajast tagasihoidlikult ema ja isa (Siim Kallas ja Kristi Kallas) seltsis. Siiski kaitses Kaja innukalt naispoliitikuid ja soovis, et tulevikus oleks ka Eesti poliitikas õrnemasoo esindajaid rohkem, kirjutab Õhtuleht.

Küsimusele, miks on poliitik vastuvõtule üksinda tulnud, vastab naine, et mees hoiab kodus last.

Naispoliitikuna, kes varasemaltki oma meeskolleegidelt karmi kriitikat ja isegi solvanguid kuulma pidanud, ootaks Kaja poliitikasse rohkem naisi, et üheskoos naiste probleemide ja murede eest seista.

Kaja näebki ohtu selles, et Eestist lahkuvad naised on just fertiilses eas, kelle järglased sünnivad välismaal. Seda enam peab ta oluliseks, et naispoliitikud kõvemat häält teeks ja esile kerkiks probleem, kuidas naised end Eestis tunnevad ja kuidas neisse suhtutakse.

Küll aga on tähelepanelikud lugejad vihjanud, et Kallas on juukseid värvinud, mis tavaliselt viitavat naiste puhul faktile, et eraelus pole kõik korras. Ka on muret tuntud Kallase kehakaalu pärast – nimelt on naine märgatavalt kleenukesem kui enne, hoides fotograafidele poseerimisel lausa kühmu.

Kas Kaja Kallas jättis tõesti mehe koju, et see last hoiaks, või on kaunisse idülli tekkinud esimesed mõrad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles