Artjom Savitski tähistab oma isiklikku rekordit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Savitski
Artjom Savitski Foto: Mihkel Uba

Laupäeval, 2. märtsil tähistab Casablancas oma isiklikku rekordit Artjom Savitski.

Saabuva naistepäeva puhul on Casablancal plaanis õrnemale sugupoolele midagi eriti magusat: kaks komput - Artjom Savitski, kes püstitas hiljuti oma isikliku rekordi, saades oma hitile «Sinu juurde tagasi» Youtube'is üle 200 000 vaatamise, ning DJ Slam on majas 2. märtsil, et tekitada erakordset sünergiat, kihvti biiti ning mõnusat atmosfääri.

8. märtsil aga sulatab naisi Superstaari saatest tuntud Janek Valgepea.

Priit Toome ehk DJ Slam on plaadikeerutusalal iseõppija, olles saanud nippe ja õpetust Eesti suurematelt tegijatelt. Nüüdseks Eesti ühe parema hip-hop DJna Sean Kingstoni ja Snoop Doggi kontserte soojendanud DJ Slam mängib Casablancas juba päris kaua, tuues alati ka kõige tagasihoidlikumad pidutsejad varakult tantsupõrandale.

Lisaks sellele, et Artjom superstaari saates kõvasti laineid lõi, on ka päriselus tegu ülimalt karismaatilise ning ambitsioonika noormehega ja just seda Casablanca oma külastajateni natuke intiimsema akustilise live kontsertiga tuua soovibki. Artjomi mänedžer Katrin Siska onöelnud: «Artistina on Artjom andekas, omapärane ning läbilöögivõimeline.»

Samuti on Metaxa välja pannud ka Casablanca lõunamaise interjööriga suurepäraselt sobiva päikselise kokteilimenüü, et sel ööl võiks peo eriti kuumaks kütta.

Casablanca on oktoobris avatud stiilne ja hubane ööklubi Tallinnas Rotermanni kvartalis Roseni 9, mille eesmärk on oma klientideni tuua segu lõunamaisest soojusest, swingiva ajastu peomeeleolust ning tasemel võõrustamisest luksuslikus marokopärases interjööris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles