«Unelmate pulma» avasaate täitsid lood õnnest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Unelmate pulm" osalejad koos saatejuht Elo Mõttusega. Paarid vasakult paremale: Dmitri ja Liisa, Ardo ja Kairi, Maido ja Evelyn.
"Unelmate pulm" osalejad koos saatejuht Elo Mõttusega. Paarid vasakult paremale: Dmitri ja Liisa, Ardo ja Kairi, Maido ja Evelyn. Foto: Indrek Galetin

Täna sai alguse Kanal 2 suurprojekt, tõsieluseriaal «Unelmate pulm».

Osalised Liisa ja Dmitri Järvakandist, Evelyn ja Maido Tallinnast ning Kairi ja Ardo Tallinnast valiti välja 600 kandidaadi hulgast. Võitjapaarile korraldatakse suurejooneline pulmapidu.

Esmalt kohtusid televaatajad saate osalistega, kellest näidati lühikest tutvustavat klippi.

Tahtejõuline Evelyn kavatseb saates jääda iseendaks, ta vaatab, kas Eesti rahvas armastab teda, ja on õnnelik igal juhul. Maido näitas oma talenti ning mängis akordionil viisijupikese.

Lapsepõlves vennaga palju kakelnud Kairi on sõjakuse nüüdseks maha jätnud. Ardo valgustas vaatajat fotograafia telgitagustest ning kinnitas, et fotograafid flirdivad kaameraga, mitte pildistatavaga.

19-aastane Liisa on veendunud, et on leidnud endale õige. Temperamentsele Dimale meeldivad just rahulikud Eesti naised.

Nüüd segati osaliste pildid ning paluti rahval pakkuda, kes kellega käib. Päris paljud panid täkkesse ka.

Liisa ja Dima on paarina koos olnud ligi aasta. Liisal on neli venda ja soovib ka endale suurt perekonda.

Maido ja Evelyn on koos olnud kolm aastat. Mõlemad hindavad intellekti ja arukust ning usuvad, et on oma õnne leidnud.

Kairi ja Ardo on koos elanud ligi aasta. Lapsi nad veel enda ühises tulevikus ei näe ja loodavad pühendada aega iseendale.

Selleks, et suhe kestma jääks, on vaja ausust. Televaatajaid kutsuti teada andma paare puudutavast põnevast infost.

Nüüd tutvustati vahekohtunikke, kelleks oli 13 aastat koos olnud abielupaar Helme.

Vaatajatele näidati, kuidas paarid Õnnepalees käisid.

Dima ei tahtnud Liisaga ühiseks nimeks oma nime, sest see on liialt keeruline ja võõramaine. Liisa tahtis ikkagi traditsiooniliselt mehe nime.

Evelyn tahtis alguses enda nime, kuid lõpuks otsustas mehe, Maido, perekonnanime kasuks.

Kairi ja Ardo valisid perenimeks samuti mehe nime.

Nüüd said noormehed tuleproovi tantsimises ning pidid kutsuma ämmad tantsule. Pärast seda näitasid meistriklassi proffid Kaisa Oja ja Martin Parmas.

Martin kommenteeris tantsu ämmadega karmilt. Ta ei näinud ühtki valsisammu ega korrektset hoiakut, kuid kinnitas, et korraliku trenniga on kõik saavutatav.

Selles saates said vaatajad näha Maido ja Evelyni kihluslugu, järgnevates saadetes tulevad eetrisse ülejäänud paaride lood.

Maido küsis kesköö paiku basseini serval Evelynilt: «Kas sa tahad minuga vanaks saada?». Järgnes minut vaikust ning oodatud kolmetäheline sõna.

Selle minuti jooksul jooksis naisel terve edasine elu silme eest läbi, ent mees ei mõelnud midagi. Lihtsalt ootas vastust.

Lõpuks valisid vahekohtunikud välja paari, kes nende meelest väärib enim unelmate pulma. Võitsid Maido ja Evelyn ning otsustavaks said väikesed asjad, näiteks Maido akordionimänguoskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles