Club Privé teeb igast naisest jumalanna

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Privé teeb igast naisest jumalanna
Club Privé teeb igast naisest jumalanna Foto: Club Privé

Sel reedel, 8. märtsil toob klubi Prive kõigis naistes välja nende kõige vastupandamatuma ja kirglikuma poole, seda supermehiste poksijate ja Bruno Banani uusima lõhna Dangerous Woman kaasabil.

Naistepäeval peab iga naine tundma end nagu tõeliselt ihaldusväärne jumalanna! Erilise päeva puhul kingib Club Privé kõigile kaunitaridele bruno banani parfüümi Dangerous Woman, mis muudab selle kandja seksikaks ja toob esile ta väljakutsuva pooluse ning muudab ta meeste jaoks vastupandamatuks.

Parfüümi autorite sõnul on see lõhn iseäranis ohtlik ja vastupandamatu öösiti! Parfüüm lisab naistele vajalikku enesekindlust, et võrgutada ning saada kätte ihaldatud mees. Sõltuvusttekitavalt sensuaalne ja unikaalne parfüüm on väljas veedetud lõbusale õhtule otsekui krooniks.

Lõhna mõju saab kohe järele proovida supermehiste ja hurmavate dzhentelmenide peal, kes on sellel õhtul klubis, et tuua välja naiste metsikum pool ning pakkuda silmailu. Pidevalt kurdetakse, et Eestis pole ilusaid mehi. Klubi Privé on võtnud eesmärgiks see väide sel reedel lõplikult ümber lükata.

Kirsiks tordil on suurepärane muusika, mida sel korral valivad UK house muusika raudvara hulka kuuluv Copyright ja kohalike klubide valitseja DJ Widenski.  Copyright on Sam Holt’st ja Gavin “Face” Mills’st koosnev house muusika duo, kes on kujundanud tantsumuusikat juba 90ndate keskelt. Koos on kuulajate ette toodud lõputu hulk tantsupõrandaid raputanud hitte.

Defected In The House on üritustesari, mille toob klubisse Privé Inglismaa tuntuim house-muusika plaadifirma Defected Records. Defected Records rajati 13 aastat tagasi ja on selle valdkonna üks omanäolisemaid, ühendades endas kompromissitult hea klubimuusika ja maailmatuntud artistid. Brändi eesmärgiks on kujundada ja arendada kuulajaskonna muusikamaitset.

Klubi Privé uksed avatakse kell 00:00. Pilet 14 EUR, flyeriga 10 EUR, family-listiga 7 EUR. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee, tel: + 372 5625 6000

NB! Kõik, kes lisavad end selle ürituse Facebooki listi ATTENDING, pääsevad klubisse esimesel tunnil tasuta. Alates kella 01:00 on nimed family-listis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles