Kristiina Raudsepp: miks peaks minevik näitlemist segama?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Raudsepp
Kristiina Raudsepp Foto: Denis Giorgievski/Naisteleht

«Ma ei näe põhjust, miks peaksid alaealisena tehtud lollused takistama mu näitlemist praegu,» arvas Kristiina Raudsepp, et võib sarjas «Kelgukoerad» tänavatüdrukut kehastada küll, ehkki 20 aastat tagasi erootikafilmides mängis.

Kristiina sõnul elab ta nüüd rahulikku koduperenaise elu ja seetõttu on tore teha vahelduseks midagi hoopis teistsugust ja lõbusat ning pisiroll seriaalis tundus hea võimalusena, kirjutas Õhtuleht.

«Alguses olin pisut vastu, kuna tean, et eesti rahvas mind eriti ei armasta, kuid kui sõbranna Kerttu Rakke ütles, et see on hea võimalus lollide üle naerda, siis olin nõus,» selgitas ta.

Kristiina on öelnud, et minevik on tema jaoks unustatud ja lõpetatud teema ning tänavatüdruku mängimine temas ühtegi minevikuga seotud tõrget ei tekitanud.

«Mis puutub minevikku, siis selle elluäratajateks on ainult rumalad ja väiklased ajakirjanikud – kedagi teist ei koti peaaegu kakskümmend aastat tagasi toimunud sündmused,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles