Rulavõistluse favoriit Manny Santiago: pidutsen nagu hull puertoricolane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manny Santiago
Manny Santiago Foto: promo

Sel nädalal juba 13. korda toimuv Simple Session pakub peale põnevate võistluste ka vürtsikat ööelamust. Reedel ja laupäeval ööklubis Hollywood toimuvatel järelpidudel astuvad üles Gorõ Lana, Elephants from Neptune ja, lisaks paljudele oma dj-dele, esinejad lähiriikidest.

Ühe esihambata rulavõistluse favoriit Manny Santiago nägu on alati naerul ning ta lubas lõbutseda nii nagu üks «korralik» Puerto Rico mees seda teeks.

Eile Los Angelesist Tallinnasse lennanud sõitja ütles, et ajavahe kõrval nõuab võib-olla rohkemgi pingutust temperatuuriga harjumine - kliimamuutus on nimelt 40 kraadi.

Telefonivestluses selgitas rulasõitja, et eesootaval võistlusel on tema suurimaks konkurendiks tema ise. Simpeli fännidel palus kindlasti erinevatel ettevõtmistel kohal olla - «peamine, et oleks lõbus».

Olgu päev või öö, ekstreemsportlastel on alati lõbus. Lähipäevil sadu kiiksuga rulatajaid ja rattureid võõrustav Simpel Session pakub päeval põnevat võistlust maailmaklassi sisepargis ja öösel lõõgastumiseks üle vindi keeratud klubielu.

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles