Video: piibliteemalise menusarja saatan meenutab Barack Obamat?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barack Obama
Barack Obama Foto: SCANPIX

History Channeli piibliteemalises menusarja «The Bible» vaatajad said üllatuse osaliseks, sest saatan oli seal üsna USA presidendi Barack Obama sarnane.

Üsna kiiresti hakati sotsiaalmeedias võrdusmärke vedama saatanat kehastanud näitleja Mehdi Ouazanni ja Obama vahele, edastab The Telegraph.

«Ei saa mööda vaadata asjaolust, et  Maroko näitleja, kes mängis langenud inglit osas «Lootus», Mehdi Ouazanni ja USA president Barack Obama on sarnased,» kommenteeriti Twitteris.

USA parempoolsete vaadetega poliitikakommentaator ja raadiosaatejuht Glenn Beck oli esimene, kes seda märkas ning kommenteeris.

History Channel edastas sellise tähelepaneku peale teate, et nad austavad USA presidenti ning tegemist on lihtsalt juhuste kokkulangemisega.

Sarja produtsent Mark Burnett nimetas sarnasuse otsimist tobedaks. Ta lisas, et Ouazanni on ka varem piibliteemalistes filmides ja seriaalides mänginud, kaasa arvatud saatanat enne seda kui Obama USA presidendiks sai.

Samuti kritiseeriti seda, et sarjas on enamjaolt positiivsed tegelased heledanahalised ja kurjad tegelased tumedanahalised.

Ouazanni on mänginud näiteks 1998. aasta telefilmis «Jeremiah», NBC 2000. aasta miniseriaalis «In the Beginning» ning ABC 2006. aasta miniseriaalis «The Ten Commandements».

Videot vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles