Kadi Toom jookseks Anu Saagimi eest peitu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24.ee reklaamivõistlusel II koha saavutanud Andrus-Eerik Paaksi töö kangelannaks on lauljanna Kadi Toom. Reklaamis leiab ta koeraga pargis jalutades pargipingilt oma nimega ümbriku, mille sees on kiri: Ma jälgin sind! Anu S. Pärast selle lugemist Toom kohkub ning jookseb koos koeraga minema.



Kadi rääkis Elu24.ee’le, et kui päriselt selline asi juhtuks, oleks tema reaktsioon tõenäoliselt sama – jookseks kähku peitu!

Projektis osales ta tuttava palvel ning just seetõttu, et tegu oli võistlustööga, mitte kommertslikul eesmärgil tehtuga. «Ega ma ei teadnud, mis sellest reklaamist edasi saab, aga ega seda teadnud ju tema ka,» sõnas Kadi Toom.


Reklaami autor Andrus-Eerik Paaksi (23) saab oma üllitise eest auhinnaks 3000 krooni ning žürii premeerib teda ka Roger Hatchuel Academy stipendiumiga. Sellega lendab Paaksi viiepäevasele reklaamiseminarile Cannes’i, kus peavad loenguid reklaamimaailma spetsialistid.

Cannes’i sõidab Andrus-Eerik koos Elu24.ee võistluse esikoha omanike Heigo Lepla ja Andres Varesega.

Paaksi sõnul tähendab stipendium tema jaoks suurt võimalust reklaamiga edasi tegeleda: «Olen oma sõpradelt kuulnud, et koolitus Cannes’is pidavat olema väga-väga hea ning kindlasti osalemist väärt.»

Kui palju võttis aega sinu töö ideest teostuseni?
Aega läks kokkuvõttes mitu päeva, sest nagu ikka juhtuda võib, polnud inimesi kohe saada. Tegelik töömaht oli vist 4 või 5 tundi, ma pole kindel. Pargis oli külma ja tuule tõttu väga raske filmida.

Miks valisid oma reklaamide kangelannaks Kadi Toomi?
Sest et temasugustest Elu24.ee’s kirjutatakse. Pealegi on ta ühe mu sõbra naaber.

Oli tema sinu esimene valik või üritasid veel kedagi nõusse rääkida?
Ta oli üks kolmest. Liis Lass ja Ines Karu olid teised variandid, aga Ines Karule ei meeldinud idee ja Liis Lass tahab ju kõige eest raha!

Kas oled varem ka sarnastel konkurssidel osalenud?
Mitte päris, kuigi Saku Päikeselimpsile mõtlesin slogan'i välja ühel konkursil.

Tuli võistluse II koht sulle üllatusena?
Natukene… Miks mitte esimene?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles