G-Enka lahkub A-rühmast?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cool D
Cool D Foto: Liis Treimann

Kaks nädalat Ameerika Ühendriikides reisinud A-rühm on kuuldavasti ilma jäämas ühest liikmest. Nimelt on G-Enka jõudnud arusaamale, et Eesti kliima temale ei sobi ning läks Lõuna-Ameerikat vallutama. Teised liikmed saabusid tagasi Eestisse möödunud pühapäeva varahommikul.

Eilsetes Raadio 2 popuudistes pihtis A-rühma liige Cool D telefonivestluses, et ei teagi nüüd, kuidas peaks edasi liikuma: «Vist peame hakkama uut liiget oma kollektiivi otsima.»

Elu24.ee’le rääkis Cool-D, et uue liikme otsimisest on tegelikult veel vara rääkida ning tegi Raadio 2 eetris vaid nalja. «Ega ma tegelikult ei tea kus G-Enka praegu viibib, vist Mehhikos. Aga kui ta sinna ikka väga kauaks jääb, siis oleme vist tõepoolest sunnitud uue liikme peale mõtlema hakkama,» lõpetab Cool D jutuajamise tõsisel toonil.

Räpirühmitus lendas üle ookeani 27. veebruaril ning andis kaks päeva pärast kohalejõudmist kontserdi New Yorgi Eesti Majas. Publiku seas elas kaasmaalastele kaasa praegu NY’s resideeruv laulja Hanna-Liina Võsa.

Koos A-rühma liikmete G-Enka, Cool D, Kaarel Kose ja DJ Criticaliga läks reisile ka Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga. Kahenädalase reisi jooksul külastati ka soojemaid osariike.

Kui ka sina märkad midagi huvitavat, anna sellest meile teada toimetuse aadressil toimetus@elu24.ee või läbi vihjelehe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles